Hogy a fenébe lehetséges ez 1 év alatt?
Figyelt kérdés
Üdv
Hogy a fenébe lehetséges ez 1 év alatt, én durvának tartom, mondjon aki amit akar.
Erőszint adatok :
Fekvenyomsás : 170 kg x1
Felhúzás : 200 kg x1
Guggolás : 160 kg x1
Képek : Before After
Mit nyomhatott ?
2016. júl. 8. 00:30
1/18 anonim válasza:
vagy brutál genetika, vagy cucc, de nem tünik olyan értelmesnek, hogy naturál összehozza, szóval szerintem ment egy pici kémia.
3/18 anonim válasza:
sőt minny jön cortez és mondja hogy túl kerek a váll 1 évhez képest :D
4/18 anonim válasza:
Ebben azért nem pici kémia van:D
Szerintem jó genetika és sok cucc
5/18 anonim válasza:
csuklya meg váll jó, viszont széleshátnak látszódnia kéne szemből, és a bicepsz kisebb, mint a váll. ha ezt a kettőt felhozná egész jó lenne
mindj jön a sok nyomi és lepontoz, mert URISTEN DE JOBBAN NÉZ KI MINT TE MIT SZOLOD LE HÁT NEM IS ÉRTESZ TE HOZZÁ NEKED SEMMI SEM JÓ dehát na, én csak azt mondom amit látok
7/18 anonim válasza:
ez kicsit gyanus.
de kérdező, nem magadról töltesz fel képeket, és várod a dicséreteket? :D
8/18 anonim válasza:
Egy èv alatt szerintem ez lehetetlen cucc nèlkül. A lába meg undorító
9/18 anonim válasza:
nekem a láb azért PS gyanus, mert teljesen assziemtrikus, de lehet csak mert egyik közelebb van
10/18 anonim válasza:
Persze, ès hova tünt a làb- kèpen a tetovàlàs a hasàról/oldalàról!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!