Ez hogy a fenébe lehetséges?
Figyelt kérdés
Szóval van egy Sony Ericsson v640i típusú mobilom.
Zenehallgatáskor a következő a gond:
a)Zsír új Sony Ericsson "Agybadugós" füllhalgatóval torz hangzás, zeneszámoknál az éneklést nem lehet hallani.
b)Azonban ha egy Sony FEJHALLGATÓT vagy egy HANGFALAT dugok rá akkor azon tökéletesen szól.
Több Sony Ericsson fülhallgatót is kipróbáltam de még azzal se működik amit külön ehhez a mobilhoz kaptam (a mobil régi 3-4 éves)
2011. szept. 12. 20:32
1/4 anonim válasza:
Gyári probálsz ? vagy u-gy-tott ? Régit kiprobáltad ?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen gyári. Igen kipróbáltam. Másik mobilon is kipróbáltam ott működik a fülhallgató rendesen.
2011. szept. 12. 20:46
4/4 A kérdező kommentje:
"Több Sony Ericsson fülhallgatót is kipróbáltam de még azzal se működik amit külön ehhez a mobilhoz kaptam (a mobil régi 3-4 éves)"
Te most olvasni nem tudsz vagy a szövegértelmezéssel van probléma mester?
2011. szept. 13. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!