Hogy a fenébe kerülhetett bele víz? És meddig ne használjam?
Zanussi hepafilteres porszívóm van, kb. fél éves.
Nem használtuk egy hónapja, mert nem voltunk itthon. Elvileg azóta a sarokban porosodik...
Most bekapcsoltam, fura hangja volt, mikor kiszedtem a szűrőt, látom hogy ömlik a víz benne, a hátsó szűrőn át a motor felé is...
Lehet, anyámék buherálták meg? Nem szokták használni.
Párom állítólag kiszárította hajszárítóval - gondolom mennyire.
Mit kezdjek vele, és meddig ne használjam? Elég drága volt, nem szeretném elveszteni.
Szedd szét, és száritsd ki hajszárítóval, vagy ventillátoros hősugárzóval, de vigyázz, ne olvazd meg a műanyagot. Ha nagyjából megszáradt, akkor még egy napig hagyd szétszedve, hogy teljesen kiszáradjon. Amikor összeszereled, jól nézd át,hogy mindenhol kiszáradt-e. Gondolom a párod nem szerelte szét amikor szárította, ezért tuti, hogy maradt benne víz.
Hogy hogy került bele víz?
Egy biztos, nem a készülék hibájából, így a készüléken kívül kell keresned az okot. Valószínüleg valaki felszívatta vele a vizet.
Szerintem is az lesz, felszívták vele a vizet...
Szétszedni teljesen nem tudom, mert még garanciás- hacsak nem hagyott benne maradandó nyomokat a víz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!