Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mike Tyson hogy a fenébe tud...

Mike Tyson hogy a fenébe tud olyan jól mozogni olyan izommal? Lehetséges?

Figyelt kérdés
az a baj én is elkezdtem a boxot meg a gyúrást de engem a gyúrás már kikészít bemerevít, sajnos választanom kell,de egyenlőre üzöm mind a 2-őt de már váltok ettől a hónaptól boxra :) nem érdekel a kondi majd 28 évesen gyurmázok :)
2013. aug. 13. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

az edzője kimondottan a testalkatához és az adottságihoz dolgozta ki neki ezt a stílust.

a folyamatos fej mozgást,duckingolást.

nem véletlen,hogy ő az ökölvívás történetének az egyik legjobban védekező alakja a mellett,hogy az egyik legnagyobbat ütő is.

ez meg elég komoly kombináció,hogy téged nehéz eltalálni,de ha a tied betalál,akkor meg ko van.

jah az izma.

robbanékony volt,robbanékonysági edzést is végzett.

pont ezért ha súlyzós edzést gondolsz küzdősport mellé,akkor a crossfit,vagy a kettlebell az ami jobban kiegészíthetné.

kivéve ha súlycsoportban akarsz feljebb menni és azt izomban szeretnéd elérni.

2013. aug. 13. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:
stílus alatt mit értesz a kombináció ütéseit? vagy hogy kezdjen el boxolni?
2013. aug. 14. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

leírtam a 2. mondatban.

és azért ezt,mert a nehézsúlyúak között alacsonynak számított.

egy 2 méteres emberhez képest rövidebbek a karjai,tehát közelebb kellett kerülnie,ha ütőtávba akart jutni a nélkül,hogy közben rommá ütik.

2013. aug. 14. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsáss meg kicsit lassú a felfogásom, köszönöm! ment a zöld!
2013. aug. 15. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

semmi gond:)

de itt egy vidi,lehet,hogy láttad már.

kitűnően szemlélteti,hogy miről is beszélünk-

http://www.youtube.com/watch?v=uYZzMPsm6c4

folyamatosan,végig mozog törzsből oldalra,rohadt nehéz eltalálni.

nem sérül és baromira felidegesíti,kizökkenti ezzel az ellenfeleit,miközben közel kerül és kontráz.

2013. aug. 15. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:

igen hát ez érdekes (még nem láttam ezt a vidit :D én ha kihajolgatnék még oké ,de hogy ne fájdulna meg a törzsem az már elég katasztrofa lenne...

am te is boxolsz? melyik terembe jársz ha kérdezhetem?

2013. aug. 16. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez te vagy, én 4 évig kondiztam, aztán itthonra vettem egy nagy bokszzsákot, és egyáltalán nem vagyok merev... Gondolom genetika az egész, Tyson ból nincs még egy, ez egy állat volt. 18 évesen közel akkora volt, mint Arnold, csak nem olyan szálkás, aztán köze nem volt a testépítéshez...
2014. ápr. 28. 22:40
 8/8 anonim válasza:
8 eves kerdes de azert leirom😅 szerintem nem nyujtasz annyit batyja eleget nyujtasz edzes elott es utanna nem leszel merev de igazabol kell melle a kardio hogy tenyleg ne legyel az edzel es 1x 2x lemesz boxolni pacek leszel mondjuk mostmar biztos megvagy 28 hogy sikerult a box edzesek?
2021. dec. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!