Mike Tyson hogy a fenébe tud olyan jól mozogni olyan izommal? Lehetséges?
az edzője kimondottan a testalkatához és az adottságihoz dolgozta ki neki ezt a stílust.
a folyamatos fej mozgást,duckingolást.
nem véletlen,hogy ő az ökölvívás történetének az egyik legjobban védekező alakja a mellett,hogy az egyik legnagyobbat ütő is.
ez meg elég komoly kombináció,hogy téged nehéz eltalálni,de ha a tied betalál,akkor meg ko van.
jah az izma.
robbanékony volt,robbanékonysági edzést is végzett.
pont ezért ha súlyzós edzést gondolsz küzdősport mellé,akkor a crossfit,vagy a kettlebell az ami jobban kiegészíthetné.
kivéve ha súlycsoportban akarsz feljebb menni és azt izomban szeretnéd elérni.
leírtam a 2. mondatban.
és azért ezt,mert a nehézsúlyúak között alacsonynak számított.
egy 2 méteres emberhez képest rövidebbek a karjai,tehát közelebb kellett kerülnie,ha ütőtávba akart jutni a nélkül,hogy közben rommá ütik.
semmi gond:)
de itt egy vidi,lehet,hogy láttad már.
kitűnően szemlélteti,hogy miről is beszélünk-
http://www.youtube.com/watch?v=uYZzMPsm6c4
folyamatosan,végig mozog törzsből oldalra,rohadt nehéz eltalálni.
nem sérül és baromira felidegesíti,kizökkenti ezzel az ellenfeleit,miközben közel kerül és kontráz.
igen hát ez érdekes (még nem láttam ezt a vidit :D én ha kihajolgatnék még oké ,de hogy ne fájdulna meg a törzsem az már elég katasztrofa lenne...
am te is boxolsz? melyik terembe jársz ha kérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!