Hogy a fenebe lehetseges, hogy valakinek ennyire szep a haja es ilyen gyorsan no?
Hát a festés sokat számít, meg sajnos a fránya genetika. Valószínűleg te akármit csinálhatnál a hajaddal, sose lenne olyan szép, hosszú, dús és egészséges, mint az övé. Ő ilyet örökölt, te meg amolyat.
A növekedéshez hozzájárulhat az étkezés, de szintén főleg egyén kérdése a dolog.
Semmit nem tudsz tenni, mert ez genetika. Törődj bele, vagy varrass fel póthajat. Esetleg skalpold meg az osztálytársadat :D
Nálunk a páromnak van hihetetlenül sok puha, selymes haja. Iszonyú gyorsan nő. Nagyon sokat simizem. Nekem bezzeg nő létemre van 3 szál hajam, váá.
A kek zacskos dr oetker zselatinbol(Sima, nem zselatin fix!) egy evokanalnyit elkeversz 1 deci vizben amig feloldodik, aztan, hozzadsz egy evokanal almaecetet, 1 evokanal mezet, es egy evokanal forro vizet es ezt bemasszirozod a fejborodbe es a hajadba. 30 percig rajtahagyod, majd samponnal kimosod, eloszor jo meleg vizze kell kiobliteni, hogy feloldodjon a zselatin es ki tudd mosni, masodik samponozas utan olyan hideg vizzel, amit kibirsz.( belefejeltem a kadba, mert igy nem folyt le a testemen a hideg viz). Es abbahagytam a vasalast!! Igazabol a zselatinnal, az olajjal es a vasalas kihagyasaval tenyleg erezheto lett a kulonbseg, de olyan valsz sose .esz mint neki, mert en tonkretettem a szokitessel :( + nem fogom ossze szorosan soha, mert az tovabb tori. Most vasalas nelkul eleg csunyan nez ki, olyan mint a sepru, de inkabb
a gaz frizura es a turelem, minthogy utana ne lgyen hajam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!