Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak a mezomorf alkatúaknak...

Csak a mezomorf alkatúaknak érdemes testépítéssel foglalkozniuk?

Figyelt kérdés
Másokon nem látszik meg amúgy sem a rengeteg befektetett energia. Én például ektomorfként látom mekkora a különbség, még mindig nem nézek ki akkorának mint néhány haverom kezdőként, pedig én már hónapok óta edzem. Van egyáltalán sikeres ektomorf testépítő?
2016. júl. 6. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

NEM LÉTEZNEK ALKATOK!

bebizonyitom egy bekezdésben. nézzük, hogy mit ir a nagyon okos biotech usa oldala:

EKTOMORF : "Vékony, hosszúkás arc, magas homlok, keskeny csípő, hosszúkás hasfal, vékony, hosszú végtagok. Testzsírszázaléka minimális, izomzata gyenge, hízásra egyáltalán nem hajlamos, sőt, szinte képtelen."

szóval, alapból baromság az egész, ugyanis a testzsirszázalék étrend, és nem anyagcsere függő. valaki gyors anyagcserével lehet dagadt, más meg lassúval vékony, étrend kérdése. következő: hizásra nem alkalmas. mivan? 1500 kalória mellett persze hogy nem, na de 4-5000 mellett? :) ez a szakmai része, ami nem igaz, most jön a másik fele. tegyük fel hogy valaki vékony, alacsony TZS, stb, de mellette nem hosszúak a végtagjai. akkor ő mi? farkasember?

10000 emberből 1 van, akire illik az összes séma, innentől kezdve minek foglalkozol ezzel a hülyeséggel?

2016. júl. 6. 22:17
 12/16 crudy ***** válasza:
Herold amúgy jól mondja. Bár léteznek ezek az alkatok de nem gyakorlatban. Ezeket csak viszonyításra használjuk. Te semmilyen sem vagy ezek közül. Ezeknek a keveréke vagy mint mindenki más. Mindenkinek más a szervezete. Azt mondhatjuk h te merre húzol inkább de mondom konkrétan mezomorf meg ektomorf nincs.
2016. júl. 6. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
nem mintha máshogy kéne azért edzeni, mert gyors vagy lassú az anyagcseréd, vagy mert vékony vagy kerek az arccsontod :@
2016. júl. 6. 22:34
 14/16 crudy ***** válasza:
persze h nem..
2016. júl. 6. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
ez arra való, hogy aki tagadt, akkor az 'mondhassa' hogy ő nem dagadt csak endomorph, ha meg 40 kilós akkor meg jaj hát ő keményen edz meg eszik csak sajna majna ectomorph...
2016. júl. 6. 22:37
 16/16 crudy ***** válasza:
ooo én nem cuccozok csak mezomorf vagyok
2016. júl. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!