Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak a mezomorf alkatúaknak...

Csak a mezomorf alkatúaknak érdemes testépítéssel foglalkozniuk?

Figyelt kérdés
Másokon nem látszik meg amúgy sem a rengeteg befektetett energia. Én például ektomorfként látom mekkora a különbség, még mindig nem nézek ki akkorának mint néhány haverom kezdőként, pedig én már hónapok óta edzem. Van egyáltalán sikeres ektomorf testépítő?
2016. júl. 6. 18:15
1 2
 1/16 crudy ***** válasza:
Nincs. A profik mind jó genetikával rendelkeznek különben labdába se rúghatnak. Amúgy ha nem akarsz profi lenni akkor persze h érdemes. Ne máshoz mérd magad. Évek óta csinálod, van változás vagy nincs? Ha nincs akkor rosszul csinálod, ha van akkor megérte nem?
2016. júl. 6. 18:20
 2/16 anonim ***** válasza:
És megint ez a kitalált baromság... rendesenn kéne enni meg edzeni, és akkor nem lenne gond
2016. júl. 6. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Az átlag emberek között élsz, nem?Akármilyen genetikával rendelkezel ha rendesen edzel 100x jobban fogsz kinézni náluk
2016. júl. 6. 18:54
 4/16 anonim ***** válasza:
*és eszel
2016. júl. 6. 18:54
 5/16 A kérdező kommentje:

1

3 hónapja edzem

85 kilóról 88-ra tornáztam fel magam. 186 cm magasság mellett.

Szerintem nem sok. Táplálékkiegészítőt nem szeretnék szedni több okból, elsősorban pénzügyi szempontok miatt.

Mellezni 50 kg-val kezdtem, most 70-el megy.

Szerintem az a plusz 3 nem sok 3 hónap után. De kitudja, hogy izom vagy zsír?

2016. júl. 6. 19:11
 6/16 crudy ***** válasza:
Jah hónapok nem évek. Hát három hónap három kiló az nem rossz. Tápkieg meg nem is kell. Kajából kell megoldani.
2016. júl. 6. 19:27
 7/16 Klanwarrior ***** válasza:

Én ekto-mezo vagyok, ha egyáltalán létezik ilyen :)

Zsír egy gramm sem jön fel.

184cm vagyok, nyáron saját testsúllyal kezdtem, akkor mentem fel 70-ről 73kg-ra. Októberben elkezdtem edzőterembe járni, azóta 80kg fölött vagyok, bár volt egy bélfertőzésem, vagy mi a fene, januárban 77kg-ról lementem 72-re...

Ha rendesen csinálsz mindent, kitartó vagy, akkor nagyon is jó fizikumot hozhatsz ki magadból, és én azt mondom, hogy a nehezen hízó testalkatnak is meg van az előnye: egész évben szálkás vagy. Ott van Bereczki Krisztián, ő is ektomorf :)

Persze több idő kell a nagy tömeghez, ezt én is észrevettem.

2016. júl. 6. 20:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha 186 cm mellett vagy 86 kiló 3 hónap edzés után,biztos hogy nem vagy ektomorf
2016. júl. 6. 21:01
 9/16 anonim ***** válasza:

De, mindenkin meglátszik, ha jól csinálja.

Kezdő létedre szuperül megy a tömeg (ha nem zsírosodtál), nem tudom, mi ezzel a bajod.

"Már hónapok óta edzem" - majd szólj, ha évek óta teszed. Ehhez türelem kell, pár hónap semmi. Sokan ilyenkor még el is rontanak valamit s alig fejlődnek. De te remekül haladsz. Mégis mit akarsz, havi sok kiló izmot? Ez a való élet, nem az álmok világa.

Igen, van, akinek jobban megy. Aki eleve izmosabb. Aki többet tud enni. Akinek szimmetrikusabbak az izmai és karcsúbb a csuklója. Jobb a magassága. Ésatöbbi. Ne másokhoz mérd magad. Gondolom, nem is akarsz versenyezni. Normál embernek elég jó, hogy önmagához képest fejlődik s egészségesebb, szebb, erősebb testet hoz össze, mint edzés nélkül.

Egyes nők mondjuk 56 évesen kezdenek el gyúrni és nem rinyálnak akkor sem, ha ők igazából nagyon izmosak szeretnének lenni, de nem lehet (max koksszal, de ők igényesek és nem akarnak egészségtelen, nőiességiket elrontó szereket). Igazuk is van, jobbak lesznek, mint anélkül.

2016. júl. 6. 21:18
 10/16 A kérdező kommentje:

8

Akkor milyen alkat vagyok?

Mezomorf biztos nem lehetek, mert ált. suliban olyan gizda voltam, hogy folyton cikiztek miatta. Magas voltam és vékony, langaléta fajta. Lehet, hogy kicsit már megemberesedtem, de nem hinném, hogy az alkatom változott.

2016. júl. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!