Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az icf 5×5-öt az 1 ismétléses...

Az icf 5×5-öt az 1 ismétléses maximum hány százalékával érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyivel megy az 5x5, ez ha jól tudom olyan 85% körül van kalkulátorok szerint, én pl 85-t tudok 1x kinyomni és 75tel megy az 5x5 jelenleg.
2016. jún. 23. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Az 5 ismétléses maxod 80-ával?
2016. jún. 23. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha túl nagy súllyal kezded,hamar elakadsz. Úgy lődd be a súlyt,hogy maradjon még erő az 5. ismétlés után is,de nyilván 5-nél abbahagyod a szériát. Azt olvastam,hogy a 4.hétnél szokták elérni az 1RM-t.de egyénfüggő ez is.
2016. jún. 23. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Írja a fucking leírás.
2016. jún. 23. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:

1 ismétléses maximum felével de leghamarabb 4 hét alatt érd el az 5 ismétléses maxod.

Ha nem tudod legyőzni az egódat és túl nagy súllyal kezdesz rögtön el fogsz akadni és majd jössz vissza ide, hogy neked nem jött be az icf mert szar.

2016. jún. 23. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:
1 ismétléses max fele szerintem kevés.
2016. jún. 23. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Tegyuk fel jo esetben guggoltal eddig heti 3 sorozatot 100kg-al 8 ismetlest.

Aztan egyik naprol a masikra elkezdesz heti 15-20 sorozatot guggolni 110kg-al ahogy tobben ajanlottak. Egy kis balszerencsevel hamarabb lesz gerincserved mint, hogy elkezdenel fejlodni de egy hatfajas es emiatt edzeskihagyas vagy stagnalas a legtobbeknel elofordul aztan meg csodalkoznak, hogy nem jo az edzesterv. Ido kell, hogy hozzaszokj ehhez a volumenhez es, hogy megtanulj guggolni.

Es ez volt a jobbik eset, a rosszabb az, ha eddig nem guggoltal rendszeresen vagy labtoloztal guggolas helyett.

Lassan jarj tovabb ersz!

2016. jún. 23. 22:01
 8/9 A kérdező kommentje:
A szerző ezt miért nem írta le?
2016. jún. 25. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el a stronglifts 5x5-ot az icf abbol irodott kicsit kiegeszitve azt, nagyon jol el van benne magyarazva minden.
2016. jún. 26. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!