Ha azt mmondjátok (itt), hogy kb.5 év rendes edzés után naturálon az ember eléri a genetikai határait, ez azt jelenti, hogy egy idő után már a súlyokon sem tud emelni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 17:26
11/20 anonim válasza:
és igen, naturálként 1-2 kiló izom se jön fel 10 év edzés után. idióta
12/20 A kérdező kommentje:
Heroldka jól van te gnóm törpe, inkább menj vissza az óladba böfögni a hülyeségeid, nem csoda hogy mindenki utál itt...:DDD
2016. júl. 6. 21:01
14/20 A kérdező kommentje:
Ki a fas.z kérdezte azt, hogy az ember szed-e még fel izmot, (főleg profik), az volt a kérdés, hogy a súlyokon tud-e emelni! Te fogyatékos!!! :DDD
2016. júl. 6. 21:03
15/20 anonim válasza:
ja mert szerinted nincs összefüggés a tömeg és az erő között, értem.
16/20 A kérdező kommentje:
Ja szóval ha valaki minél nehezebb, annál erősebb? Jó, rendben, nincs több kérdésem...:DDDD
2016. júl. 6. 21:06
17/20 anonim válasza:
ugye vágod hogy a tömeg szó az izomtömeg röviditése?
igen, minél izmosabb vagy, annál erőbsebb vagy, te mit keresel ebbe a témakörben??
18/20 crudy válasza:
Mi nem utáljuk Heroldot. Jah am Herold lepontoztalak, már csak a szokás hatalma.
19/20 anonim válasza:
Én bírom Heroldot, ifjú korom lázadó, mindenkivel vitázó énemet juttatja eszembe :)
20/20 anonim válasza:
crudy: köszkösz, már hiányérzetem volt :D
utolsó: én csak szeretem az egyenes és nyers beszédet, ha valaki meg elkezd okoskodni úgy, hogy nem ért hozzá, persze hogy leugatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!