Bevethetem ezt az edzéstervet kezdőként két -egyenként 5-5 kg-os kézisúlyzóval?
Figyelt kérdés
Hetfő: Mell;Bicepsz+Tricepsz - Fekvőtámaszok
Tárogatás
Mellből nyomás
Bicepsz ülve
kalapács bicepsz
Tricepsz nyújtás
Szerda; Láb, Has Felülések+Plank
Guggolás kézisulyzoval
Kitörések kézisúlyzóval
Péntek; Váll-Hát
döntött törzsű evezés
előre emelés
fűrészelő gyakorlat
állíg húzás
vállvonogatás
minden gyakorlat kézisulyzoval, esetleg kiegészítenétek, ha van valami?
2016. júl. 4. 19:36
1/11 Cortez70 válasza:
Hát ez 5 kilós súlyzócskával nem sokra elég, még kezdőknek is barbisúly. Max oldalemelésre elég lehet, de fekvenyomni, guggolni, vállból nyomni, hátazni, stb ez kevés lesz.
2/11 anonim válasza:
5-5 kg eleg keves vagy vegyel tobbet v go terem
3/11 A kérdező kommentje:
több sorozattal?
2016. júl. 4. 19:42
4/11 Cortez70 válasza:
Szart sem érsz több sorozattal, de szerintem az ismétléssel kevered. Mindegy, kis súllyal nem fejlődsz hiába csinálsz többet.
6/11 Cortez70 válasza:
Nem jó annyira. Ezek a középen összeszerephető rudak nem sokat bírnak. Nem tudod terhelni rendesen. Fix erősebb rúd kell és elég tárcsa. Két szerelhető, minimum 20 kilós egykezes ezek mellé. Nem kétszer 10 kg, hanem két 20 kilós minimum.
7/11 A kérdező kommentje:
ha tudnál esetleg likelni viszonylag olcsó kategóriába megköszönném :)
2016. júl. 4. 20:10
8/11 Cortez70 válasza:
Most mobilon vagyok, így macerás lenne. Én használtat vennék helyedben apróhirdetésekből. Azok olcsóbbak és ugyanolyan jók.
9/11 Cortez70 válasza:
Pl ilyenre gondoltam egykezeseknél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!