Na erre mit mondtok, lehet tényleg naturál Jeff Seid?
Figyelt kérdés
I'm 100% lifetime natty. If you don't believe I'm natural you're a fkn pussy haha and need to stop putting limitations on yourself. No joke but imagine if I hopped on tren omfg I'd be a god. Ok so I gotta srs question for everyone, be honest.. Who thinks I can win the Olympia natty??
Jeff Seid rakott ki ma képet instára és ezt írta alá. Erről mit gondoltok? :D
2016. júl. 2. 10:51
11/21 anonim válasza:
Tudod mennyire érdekelsz?:D
Szerintem tudod.
12/21 anonim válasza:
De erre már nem tudtok mit mondani kis fogyatékosok.
Érjétek akkor el naturálon.
13/21 anonim válasza:
De nagy divat lett ez a fogyatékozás...
Bunny-tól koppintják.
14/21 anonim válasza:
Utolsó, 6 ismétlés alá nehogy lemenj, főleg ne izolált felhúzásnál :DD
15/21 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy el lehet érni naturalba, csak annyit, hogy nagyon lenéző és lenéző stílusod van, nem kell egyből kitérni.
17/21 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. 15 éves fejével komoly.
2016. júl. 3. 12:23
18/21 anonim válasza:
Még mindig nyomorékok vagytok.
A kérdésnek a lényegét se értem.
"lehet tényleg naturál Jeff Seid?"
Hogyne érd el natúron.
19/21 anonim válasza:
Haver nem lepontozni és nyomorékozni kell a másikat hanem kicsit magadba nézni mert olyan stílust engedsz meg magadnak felnőtt emberekkel 15 éves létedre amit korombeliek se szoktak.
20/21 anonim válasza:
pont nem ő kezdte a személyeskedést... m1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!