Jeff seid naturál?
az érdekel hogy a mostani formája naturál-e? jelenleg ígn néz ki [link]
ez elérhető szteroidok nélkül?
Annyira nem brutális, egy nagyon jó gentikával, jó étrenddel évek alatt szerintem elérhető.
De ettől még kokszolhatott simán.
Mindenki egy-két évről beszél itt... Hogy van az, hogy én két éve edzem, és eszem tisztán mégis kibeb..zott messze állok ettől a formától?
Ez naturálban nagyon sok év, ami pont az életkora miatt nem lenne túl valószínű...
Szerintem Jeff Teljesen naturál. Sportosztályos gimnáziumba járok nemrég keztem el fehérjét szedni és heti 7 edzésem van... Ha csak "kondis" napokon szedem a fehérjét és normalisan dolgozok akkor mar meg van az reedménye és látszik is... megfelelő genetikvaé ás adotságokkal kitartással 2 év kemény munka alatt össze lehet hozni egy ilyen testet... De ez nem ugy fog menni h eggyik reggel felkelsz és te leszel a legjobb...
Meg különben is ha nem lenne naturál akkor nem mehetne Natural versenyekre... meg ha rákerestek a google-ben vagy youtubon akkor találtok még sok hozzá hasonlót.. Ők is évek munkájával érték el azt amit sokan...
Akinek meg nem megy magátol a tetépítés az keressen Új edzőt vagy váltson új edzéstervre...
Ami biztos h kell egy ilyen testhez: Jó genetikai edottság, minimum heti 5 edzés, fehérje, kreatin, aminosav és ha nagyon komolyan gondolod akkor egyébb táplálékkiegyészítők.
Egyébként meg aki hitetlen az az is marad és nem fog tudni változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!