Jeff Seid miért ad ekkora hangot annak, hogy ő naturál mikor mindenki tudja az ellenkezőjét?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=hOw8OuS80KU
Nekem személyszerint szimpatikus, de ez képmutatás amit csinál...
2016. jún. 2. 22:16
1/10 anonim válasza:
Nem értem mi a fenére jó ez, hogy mindenki agyba-főbe szteroidozik ma már. Naturalba is el lehet érni elég jó formát, igaz az több munkát és kitartást igényel. Valószínűleg neki is büdös a munka és azonnali eredményekre hajt, gondolom azért mondja az ellenkezőjét, hogy azt sugallja, mennyi munkája volt benne.
2/10 anonim válasza:
utolsó: dobj már egy képet madagról :))
jeff amúgy 13 éves kora óta edz, de ne zavarjon.
3/10 anonim válasza:
Az ő testébe is hatalmas munka van. Majdnem 10 éves edzésmúlt
4/10 zyzz.ae válasza:
Ha nyíltan vállalná hogy kokszol 1 szponzora se maradna.
5/10 anonim válasza:
Herold! Én nem ismerem a srácot, csak a kérdező állítására reagáltam.
6/10 anonim válasza:
Tegyük fel egy interjúban nyíltan beszélne a szer használatról.Szerinted mi történne?Az az egyszerűbb rész,hogy megszűnne a karrierje,mert onnantól egy csaló és nem szerepelhetne újságokban.Aztán ha reklámoz jelenleg valami terméket-amire a szerződését azonnali hatállyal felmondanák-a cég jogosan indíthatna pert ellene,mert nem a reklámozott tápkiegtől akkora,hanem a szertől,így rombolná a reklámozott cég és termékek hitelét.Vagyis elveszítené minden bevételét,elperelnék mindenét és ha olyan államban van a per még lehet le is csuknák a használatért.És mivel ekkora sza/rt hozott a cégre más cégek úgy kerülnék ezek után mint a leprást és a köztudatban az átlag tájékozatlanok vagyis a nagytöbbség szemében mint csaló élne tovább.
7/10 Szergej55 válasza:
A 6. válaszra kicsit reflektálva valahol pont az elképesztően groteszk az egész helyzetben, hogy: a naturál dumát legfeljebb azok vennék be, akik sült hülyék bármilyen sportolói berkekben zajló dolgokhoz, de őket jellemzően épp ezért ez az egész szekció meglehetősen hidegen hagyja, legalábbis azok alapján, amekkora (marhára nem nagy) közönsége a fitness/ testépítő/ bikini/ meg a halál tudja, milyen versenyeknek van, aki pedig kicsit is jártas a mögöttes dolgokban és érdekli a sport, jó eséllyel tisztában van vele, mi a helyzet. Tehát felvetődik a kérdés: kit akarunk átb*aszni?
8/10 Cortez70 válasza:
"Tehát felvetődik a kérdés: kit akarunk átb*aszni?"
Mindenki át akar, csak ugye ez nem így megy. A kezdők 99%-át egyébként simán átcseszi, bőven beszopják, hogy elérhető naturálban. Lásd az itt feltett napi 20 koxos kérdést, hogy elérhető-e és betesznek olyan arcokat, akik 10 éve koxolnak. Az elsőnek nincs igaza, sosem leszel naturálban eléggé izmos szárazon. Legalábbis, amire én azt mondom, hogy izmos. Ennyi.
9/10 anonim válasza:
Nem azzak van legnagyobb gond, hogy koxol és az is világos, hogy nem vállalhatja nyíltan. De könyörgöm ne állítsa hangosan az ellenkezőjét és verje a mellkasát, hogy naturál vagyok! Az ilyen emberektől okádni tudok. Attól még, hogy pénzt akarsz csinálni nem feltétlen kell gerinctelennek lenni.
10/10 anonim válasza:
Vedd a Mr. Olympiákat. Nekik nincsenek szponzoraik? Nekik nem illegális a kox? Dehogynem. Egyszerűen csak nem kell beszélni róla, nyílt titok az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!