Mit gondoltok egy napomról?
Figyelt kérdés
17éves 176cm/f vagyok jelenleg 64kg.Elkezdtem a tömegnövelő edzést ezekkel a táplálékkiegészítőkkel:Zöld jumbo,mega daily one plus,power protein (Biotech).Reggelente általában tejjel eszek egy nagy adag zabot ez reggel 9-kor.12:00-kor rizs/krumpli/tészta valamilyen hússal általában vagy csirkecomb,csirkemell,vagy sertéshúsok ilyenkor veszem be a mega daily one plus egyik adagját mellé.Majd 15:00-kor újra eszek egy adag ételt. 18:00kor edzés utána a zöld jumbo. Edzést követően 1-2 óra múlva mikor hogy van étvágyam eszek vagy tojást,szendvicseket,halat vagy épp amit találok Ekkor veszem be a mega daily...másik felét (mert ügye egy nap kettőt kell bevenni).Majd lefekvéskor 00:00 általában megiszok egy adag power proteint.Itthoni edzést tudok végezni két egykezes súlyzóval egy úgymond fitness gépem van ami mell és váll fejlesztésre alkalmas.E-mellett felhúzást,fekvőtámaszt,súlyzókkal gyakorlatokat (tárogatás,mellből nyomás,vállból nyomás,fűrészelést) felülést és a gépen lévő gyakorlatokat csinálom.3-hete 61-kg voltam ezzel az edzéssel-étkezéssel jött fel 3kg de úgy érzem javarészt zsír kb 2kg és 1kg izom.Így a későbbiekben mennyire fejlődésképes a dolog? Működni fog? Vagy ezt nekem kell kitapasztalni? Valaki ajánlana még a fejlődéshez ötleteket? Köszönöm előre is a válaszokat.Mennyire reális 3hét alatt a 3kg?2016. júl. 2. 00:43
11/11 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN köszönöm az összes válaszod és segítséged nagyon sokat segítettél és megfogadom a tanácsaid ^.^!! Megpróbálom akkor így ahogy mondtad :)
2016. júl. 2. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!