Hogyan csináljam jól?
Tömegnövelés:
Fehérje: 2g/ttsg
Szénhidrát: Annyi, amennyivel havi 1kg jön fel.Kezdheted 3g/ttsg-vel és ha kevés akkor növeled.
Zsír: 1g/ttsg
Szálkásítás:
Fehérje: 2g/ttsg
Szénhidrát: Lejjebb veszed a szénhidrátot, annyira, amennyivel heti -0,5-1kg megy le.De ezt fokozatosan kell csökkenteni.
Zsír: 0,5g/ttsg
Ha most kezdett el járni, akkor azért lesz némi fejlődés még kalóriadeficit mellett is, ha amúgy nem rossz az étrend.
Borzalmas étrend mellett lehet értelme a fehérjének. Tejsavó koncentrátummal érdemes elsőre próbálkozni. Jó ár érték arány pl. a Myprotein vagy MHN, bár én utóbbitól fingottam, másoknak bevált. Legalább 2-2.5 kg-os kiszerelést érdemes venni, hacsak nem akcióban van a kisebb, mert az általában jóval drágább szokott lenni.
A legjobb viszont az lenne, ha helyreraknád az étrended. Van erről irodalom, nem írok ide kisregényt. Sárga kapszula, Powerbuilder, builder.hu ingyenes könyvek,cikkek... Ha tudsz angolul, érdemes külföldi oldalakat is nézegetni, mert a magyar oldalak kissé szegényesek, és szerintem kicsit le vannak maradva. Némi kísérlezetés sem árt, mert nem mindenkinek ugyanaz válik be. Sok az ellentmondás is, pl. low carb és low fat étrendek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!