Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről? Én...

Mi a véleményetek erről? Én sírva röhögtem a cikk olvasása közben :D

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 29. 16:03
 1/6 clint ***** válasza:
Edzőterembe sokan járnak,ettől nem mindenki lesz testépítő.
2016. jún. 29. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
"vádat emeltek az erős emberek ellen" XDDDD
2016. jún. 29. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából vicces is meg nem is, mert az ilyen emberek miatt ítélik el az emberek a normális testépítőket. Szerintem legalábbis.

Nálam ennél a sornál szakadt a cérna :" Ezután elővett a nadrágjából egy seprűnyelet" :D

2016. jún. 29. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:

pedig van ilyen,én is láttam már semmiségek miatt bunyót teremben.

meg velem is volt olyan,hogy tőlem pár méterre olyan hangerővel sztorizott az ember,hogy zengett a terem,mindenki ki volt tőle de senki nem szólt.

amikor szóltam neki hogy kussoljon el,vagy takarodjon a kocsmába üvöltözni mert zavar,nekem akart ugrani,de a tulaj lefojtotta és kivezette.

ha nincs résen a tulaj,akkor nekem is szét kellett volna csapnom hogy lehiggadjon,oda is volt készítve egy egykezes rúd gond esetére.

2016. jún. 29. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Mert ezek az edzés hatasara felerösödnek.Az alkohol egy bizonys ponton erosit.El kell nehez eltaralni azt a mennyiseget de akkor felerosit batrabban ndkimmrnnek a masiknaj.En is ismerek egy gyerekeg fekerosodik az alkoholtol az edzes hatadara tiszta voros a feje mint a vooröshagymA leöntötték veletlenül hasbaütötte az embert hogy az kifekudt.Pedig a teremben pont ő locsolja szet a vizet mindig tiszta viz minden a sulyok a tRcsak mert kiborítja a vizet ahogy iszik mindenhov
2016. jún. 29. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utolsó, de komolyan megfájdult a fejem mire végigolvastam a kommentedet.
2016. jún. 29. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!