Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik liszt a legtáplálóbb?

Melyik liszt a legtáplálóbb?

Figyelt kérdés
Üdv! Azért kérdezem itt mert véleményem szerint a testépítők esznek a legtisztább. Minden tiszteletem az övék.
2016. jún. 28. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ki tudna visszautasítani egy jól megrakott gyrost :D
2016. jún. 28. 14:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Én még szálkásításnál is szoktam enni pizzát, sőt heti 1*fél liter kóla és nacsosz is van a heti 1 mozimnál...
2016. jún. 28. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
ezért mondtam, hogy aki nem versenydiétába van... sőt, még sokan IIFYM-znak, nekik még ott is megy a szemét :D a testépités nem az egészségről szól!
2016. jún. 28. 14:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a mondás tartja (mondjuk ezt a profikra szokták mondani inkább) "A testépítés ott kezdődik, ahol az egészség véget ér"
2016. jún. 28. 14:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Egy átlag embert nézve, kicsit azért egészségesebb mondjuk, mint a gulyásleves pacalpörkölttel, habos sütivel és gyümölcslével vagy kólával.
2016. jún. 28. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
14. A mondás igazából úgy van, hogy "Ahol az élsport kezdődik, ott véget ér az egészség"
2016. jún. 28. 15:16
 17/22 anonim ***** válasza:
ami amúgy elég nagy hülyeség. :D
2016. jún. 28. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Ezt a mondást most olvasom elősször és remélem utoljára, mert ekkora hülyeséget, csak egy pihentagyú idióta találhat ki.

Hmm liszt? Ne haragudjatok, de nálam kuka! Havonta egy max. két alkalommal eszek lisztest mikor a gyrososnál nincs hirtelen se sültkrumpli se rizs :D igen a sültkrumplinak is kukának kéne lennie, dehát nálam ritkán, de lemegy :D

2016. jún. 28. 15:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülyeség?
2016. jún. 28. 15:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a mondás azt sugallja, hogy aki nem versenyez, az mind egészséges. Sokszor egy versenyző egészségesebb mint egy átlag ember. Ez a mondat ugy lenne helyes hogy ”az élsport nemm az egészségrol szol”
2016. jún. 28. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!