Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma megettem 100g ch-t és 900g csirkét (180g fehérjét). Kéne még a mai napra kb. 250g ch. Én arra gondoltam, hogy eszek rizst. De nem tudom, magában egyem? Mert húst többet már nem akarok enni. Vagy mit csináljak, amivel sok szénhidrátot tudok bevinni?2016. jún. 25. 15:38
2/5 anonim válasza:
Zöldséges rizs? Én nagyon szeretem, szójaszósszal. Édességként is ehető a rizs, ha máshogy nem megy. Ezek a kölesre is vonatkoznak, aminek poénosabb az íze. S ahogy már írták, ott a zabkása is. Sok gyümölcsöt nem ajánlok, bár biztos van, akinek az is opció. Kisebb mennyiségben persze simán mehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de zöldségből csak paprika,paradicsom,gomba és sárgarépa van otthon.A zabpehelyre már gondoltam, de meg kéne ennem belőle 400g-ot, hogy meglegyen a 250g ch.
2016. jún. 25. 15:55
4/5 anonim válasza:
Igaz, a zab ad fehérjét és rostot s annyira nem ch-s, mint az átlagos gabona. De azért mégiscsak szénhidrátbomba az is. Igen, 250 g ch-hoz sok zabot kell enni (kivéve, ha telenyomod mazsolával, amit bizonyára nem akarsz, én sem akarnám, pedig úgy finom), ez van.
A meglevő zöldségek is jók, de bevághatod akár magába is. Ha ez gondot okoz, akkor talán jobb lenne máskor előre megtervezni a dolgot, mert ha nagyon aránytalanul eszel, akkor a végén necces lehet. Sokkal egyszerűbb előrelátóan megtervezni a napot.
Nem tudom, mi fér bele neked. Gyümölcsösen is lehet enni a rizst, kakaósan is, de még az sem teljesen elrugaszkodott ötlet, hogy egy részére ráütsz egy tojást, az a 6-7 gramm fehérje és valamicske zsír nem sok vizet zavar.
5/5 anonim válasza:
Magában semmiképp se edd, mivel a rizs glikémiás indexe magas, vagyis megdobja a vércukrodat. Egyél hozzá zöldséget, rostosat, aminek alacsony a GI-je, így csökkentheted a felszívódás sebességét. Ha még nem hallottál róla, próbáld ki a kuszkusz-t, keress rá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!