Érdemes szálkásításkor a rizst tésztára cserélni?
2016. jún. 20. 11:46
1/2 anonim válasza:
mindegy, passzoljon a makró és kész
2/2 anonim válasza:
Én ezt inkább a sima tészta alternatívájaként használnám... Bár én inkább maradok a durumtésztánál és a zabpehelygaluskánál.
Fehér rizs helyett inkább barna, vagy bulgur, illetve hajdina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!