Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes szálkásításkor a...

Érdemes szálkásításkor a rizst tésztára cserélni?

Figyelt kérdés

[link]


Ilyenre cserélném.


2016. jún. 20. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
mindegy, passzoljon a makró és kész
2016. jún. 20. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább a sima tészta alternatívájaként használnám... Bár én inkább maradok a durumtésztánál és a zabpehelygaluskánál.

Fehér rizs helyett inkább barna, vagy bulgur, illetve hajdina.

2016. jún. 20. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!