Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A sárgarépa jó szénhidrátforrá...

A sárgarépa jó szénhidrátforrás szálkásításkor?

Figyelt kérdés

2016. máj. 3. 20:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem kiváló. Sokan nem gondolnak rá. Én újabban próbálok rászokni, hogy nyersen is elrágok egyet-egyet.
2016. máj. 3. 21:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Ezt most remélem nem komolyan gondoltátok. A sárgarépában effektíve szacharóz van. Erre akartok szálkásításnál ch forrásként alapozni? óriási fail. nem kell beszarni, ha megeszel egy kis darab répát, de nem kéne se sokat enni belőle, erre alapozni meg pláne.
2016. máj. 3. 22:58
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem tök mindegy, hogy milyen CH, ha összességében alacsonyabb a GI-je, mint egy gabonának?
2016. máj. 4. 05:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Öö hát nem.
2016. máj. 4. 07:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Csak, hogy értsed: a fehér kenyér GI-je 70 a barna rizsé 76. Most akkor jobb ch a fehér kenyér?:D nagyon idióta aki csak a GI-re hagyatkozik. Ismétlem szacharóz van a répában. Ennyi erővel zabálhatod a kristálycukrot is szálkásításban. Biztos sikeres lesz a diéta:)
2016. máj. 4. 07:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg az édesburgonyánál is alacsonyabb a répa GI-je. Az édesburgonya pedig az egyik létező legtökéletesebb ch forrás, szóval szerintem hagyjuk ezt a GI-s bohóckodást.
2016. máj. 4. 07:13
 7/18 anonim ***** válasza:

Ok, de akkor fejtd ki, hogy mi a bajod azzal a pár gramm szacharózzal.

Ne hasonlítsd a kristálycukorhhoz, mert ennyi erővel azt mondom,hogy te meg edd a keményítőt kanálszámra.

2016. máj. 4. 09:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Direkt mondtam, hogy attól nem kell beszarni ha megeszel egy répát, de erre alapozni, vagy sokat enni belőle nem jó. Szálkásításnál meg pláne bekavarhat, főleg könnyen hízóknál. Csak ennyi.
2016. máj. 4. 10:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha meg azt mondod neki, hogy peresze öcsém egyed nyugodtan, az emberünk megeszik belőle mondjuk 400g-ot és már ott van, hogy megevett kb. 30g kristálycukrot, el is van bszva a diétája. Mikor ilyen 100-150g ch-n vagy baromira nem mindegy az a 30g, meg szerintem amúgy se.
2016. máj. 4. 10:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a CH az CH. Amíg nincs hirtelen nagy cukor és inzulin emelkedés, addig szerintem nem kell aggódni. A fruktózra rá lehet parázni, de diétában szerintem úgysincs tele a glikogén, nem fog zsírosítani. Abban mondjuk teljesen egyetértek, hogy nem érdemes arra alapozni, és kilószámra enni. Az előnye hogy CH tartalmához mérten jól telít.
2016. máj. 4. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!