Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ökölvívás, vagy testépítést?

Zolma kérdése:

Ökölvívás, vagy testépítést?

Figyelt kérdés

193 cm vagyok, jelenleg 74 kiló, és válaszút előtt vagyok.

Most, hogy elkezdtem a kondit, már felszedtem 8 kiló-t (izom), látszik is a fejlődés is rendesen, de lomhább, lassabb vagyok, illetve a Box miatt a jobb csuklóm az utóbbi fél évben nagyon elkezdett fájni.

2016. jún. 17. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem kezdőként előfordult, hogy rosszul ütöttem, nem tudom hogy és visszatört a csuklóm, csak finoman. Sokaknak itt megy el a kedve már a zsákolástól is. Nekem jobban fekszik a kesztyű nélkül zsákolás, szerintem próbálgasd kesztyű nélkül is, rövid ideig. Sparringhoz meg kell a kesztyű, oda vedd fel. És fontos, hogy ha kesztyű nélkül edzel, akkor csak óvatosan. Nekem levált a bütykeimről a bőr, rögtön az első alkalom után, nem volt jó dolog. De azóta erősebb a kezem. Te edzd fel fokozatosan. Figyelj a csuklódra is meg az ütőtechnikára. Rendszeres boksszal elméletileg nem fogsz szignifikánsan lelassulni. Holyfield is felszedett jó pár kiló izmot és nem lassult, bár neki nagyon komoly edzőgárdája volt és ezt csinálta egész nap. Szóval nyújts, csinálj lazító gyakorlatokat is.
2016. jún. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!