16 évesen ha elkezdem a testépitést, nem maradok el nővésben? (többi lent)
15 éves vagyok, nyáron Jul 1. leszek 16, és nagyvakácioban elakarom kezdeni a testépitést, de ugy, hogy minden nap legalább 2-3 orát (natur, szoval semmi protein, más szer csak edzés), és kb 3 honapig akarom csinálni, mig megkezdödik az iskola, meg persze utána is csak nem ilyen "komolyan"...
A kérdésem az, hogy ha 16 évesen elkezdem a testépités, akkor megállok nővésben? Nem akarok alacsony lenni, és tuti még nőnék legalább 10 cm-t, de muszály lenne elkezdenem (személyes okok)... Szoval ha elkezdem(16 évesen), akkor megállok a nővésben vagy ugy fejlődök azután is mint azelőtt???
Ugy akarnám, hogy magas is legyek meg erős/izmos is, csak nincs időm várni még 2-3 évet amig "kinövöm" magam...
Aaaaaa natúr szóval semmi protein meg ilyesmi
Ilyet csak troll kérdésben latni b..asszameg pedig ez nem tűnik annak
Sárga kapszula letöltés azonnal elolvasás
És nem állsz meg a növésben rendesen szabályosan csináld és az ízületeknek se lesz baja
Minek.Jobb az ha átlagos magasságú vagy,mint ha magas lennél
nem tom mi a faxér akar mindenki 2m loba@zo lenni
Német órán a tanárnő (full suttyó) megszólal amikor ossza a dolgozatokat. (írtam egy 5-ös TZ-t)
-Bence biztos a sok protein
-Kati néni és a fehérje az egészséges?
-Az nyilván mivel a húsban is van
-Óh értem
xDD
Jó van egy női kifogás erre: Hisz ő német tanár.
Am kérdező: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!