Milyen sportott ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék jobban verekedni erösödni és izmosodni szeretnék.2016. jún. 16. 21:47
1/10 anonim válasza:
k1 / mma / thai / kickbox + testépités
2/10 A kérdező kommentje:
Véletlen nem tudod hogy Székesfehérváron ezek a sportok közül melyik van ?
2016. jún. 16. 21:49
3/10 Mego válasza:
thai box úgy tudom, hogy van, de ha az biztos, hogy valamilyen box van. Esetleg karate? az is van vagy kendo? Én kendozók és szeretem, bár abban nem kell verekedni :)
4/10 crudy válasza:
Hát igen, a kendo inkább a hagyományra épül de ha bunyózni akarsz akkor mma a legtutibb. Ott mindent megtanulsz.
5/10 anonim válasza:
En krav magazok, nekem az a kuzdosport jott be a legjobban. Az tenyleg az "utcara kepez ki". Heti 2x jarok, emellett heti 4x kondiba
6/10 A kérdező kommentje:
Gyerekeknek milyen küzdősport van???
(Nem karate és kung fura gondolok)
2016. jún. 17. 08:59
8/10 anonim válasza:
Én az úgy nevezett "street workout" edzést ajánlom. Nem kell szedni semmi tömegnövelőket. Csak saját súlyoddal, és persze diéta, hogy az izmok jobban látszódjanak. Miért akarsz te verekedni?:D
9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem akarok verekedni de jobb ha jobban megtudom magam védeni és amúgy is nyomozó szeretnék lenni
2016. júl. 10. 21:57
10/10 anonim válasza:
gyerekeknek ugyanaz van mint felnőtteknek.
én még mindig thai box / kick box / K1 / MMA-t mondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!