Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hatásos alkar gyakorlatok?

Hatásos alkar gyakorlatok?

Figyelt kérdés
Én fordított bicepszezést szoktam csinálni.A lógásoknál nem érzek semmit ezért azokat nem szoktam csinálni.Csukló hajlításról és csukló feszítésről az olvastam, hogy nem tesz jót a csuklónak.Igaz ez? Nekem nagyon bejött a súlyzóval sétálás, tartom a súlyzót és sétálok vele. Nagyon beszokott durranni és égni az alkarom. Ti ismertek hasznos alkar gyakorlatokat?

2016. jún. 16. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem húzódzkodásnál bedurran mint a szemét bár elég gyenge vagyok
2016. jún. 16. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is genetikailag piszkafa az alkarom. A felhúzás és a kalapácsolás egész sokat javított rajta, sokáig csináltam ezeket a csuklóbehúzásokat, de nem sok ereménye volt, hiába éreztem. Az általad említett farmer járás sokkal hasznosabb.
2016. jún. 16. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Wrist roller, meg kalapács fogásban emelés. Nem kalapács bicepsz, hanem fogsz egy kötelet a végére súlyt kötsz és kalapács fogásban emeld, leszorított könyökkel. Meg kötélmászás ami jó rá, húzódzkodás, akár úgy, hogy csak csuklóval "kapaszkodsz". Meg ott a madárfogású bicepsz.
2016. jún. 16. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a csuklóbehúzás tényleg semmit se ér, én is csináltam, éreztem az alkarom de hogy semmit nem fejlődött tőle az biztos...wrist roller az tényleg jó meg a koffercipelés, ami lényegében ugyanaz mint farmer járás, na meg ha nem érzel semmit a lógástól akkor lógj fél percig 1 kézzel és megérzed, vagy lehet még jobban nehezíteni, dobj át a húzódzkodón egy törölközőt és azt markold meg, garantáltan érezni fogod az alkarod.
2016. jún. 16. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elég fura,hogy a függeszkedést nem érzed,a súly tartást meg igen,amikor ugyanaz a gyakorlat alkar szempontból.Amit esetleg el tudok képzelni,hogy nem tudod hogyan kell nehezíteni a függeszkedést,vagy nem tartod ki az 1 perceket.Amit én szoktam a függeszkedés,fordított bicepsz,csuklóemelés állva.
2016. jún. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!