Hatásos alkar gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Én fordított bicepszezést szoktam csinálni.A lógásoknál nem érzek semmit ezért azokat nem szoktam csinálni.Csukló hajlításról és csukló feszítésről az olvastam, hogy nem tesz jót a csuklónak.Igaz ez? Nekem nagyon bejött a súlyzóval sétálás, tartom a súlyzót és sétálok vele. Nagyon beszokott durranni és égni az alkarom. Ti ismertek hasznos alkar gyakorlatokat?2016. jún. 16. 16:32
1/5 anonim válasza:
Nekem húzódzkodásnál bedurran mint a szemét bár elég gyenge vagyok
2/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is genetikailag piszkafa az alkarom. A felhúzás és a kalapácsolás egész sokat javított rajta, sokáig csináltam ezeket a csuklóbehúzásokat, de nem sok ereménye volt, hiába éreztem. Az általad említett farmer járás sokkal hasznosabb.
3/5 anonim válasza:
Wrist roller, meg kalapács fogásban emelés. Nem kalapács bicepsz, hanem fogsz egy kötelet a végére súlyt kötsz és kalapács fogásban emeld, leszorított könyökkel. Meg kötélmászás ami jó rá, húzódzkodás, akár úgy, hogy csak csuklóval "kapaszkodsz". Meg ott a madárfogású bicepsz.
4/5 anonim válasza:
Ez a csuklóbehúzás tényleg semmit se ér, én is csináltam, éreztem az alkarom de hogy semmit nem fejlődött tőle az biztos...wrist roller az tényleg jó meg a koffercipelés, ami lényegében ugyanaz mint farmer járás, na meg ha nem érzel semmit a lógástól akkor lógj fél percig 1 kézzel és megérzed, vagy lehet még jobban nehezíteni, dobj át a húzódzkodón egy törölközőt és azt markold meg, garantáltan érezni fogod az alkarod.
5/5 anonim válasza:
Az elég fura,hogy a függeszkedést nem érzed,a súly tartást meg igen,amikor ugyanaz a gyakorlat alkar szempontból.Amit esetleg el tudok képzelni,hogy nem tudod hogyan kell nehezíteni a függeszkedést,vagy nem tartod ki az 1 perceket.Amit én szoktam a függeszkedés,fordított bicepsz,csuklóemelés állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!