Csajoknak szol. Van itt olyan valaki aki szelles csipovel rendelkezik? Es aki eltudja mondani, hogy a sulyzos edzes es normalis etkezes segitett? Marmint h kisebb lette a csipoje . H eltuntek-e a zsirparnak a fenek/comb szellerol
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 23:56
21/37 anonim válasza:
nem széles amúgy sem a csípőd szerintem, nincs vele gond. Amúgy a csajok a tömegelésből mindig arra aszociálnak hogy hú evés ezerrel és jön a tömeg mint állat, pedig ez általában egy szerény kaloria pluszt jelent amit lehet észre se veszel, vagy előtte simán bevittél többet is, és általában szerény izmosodást jelent, lehet hogy zsír nem is jön rád, főleg ha eddzel mellette rendesen, meg néha mozogsz mást is, aerob vagy cardio jellegű mozgást.
23/37 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy igazatok van...
Koszonom
2016. jún. 16. 08:38
24/37 A kérdező kommentje:
De ugy altalaba ti mennyi ideig tomegeltetek?
2016. jún. 16. 09:23
27/37 A kérdező kommentje:
4-5 g /testsulykilogram?
Ezt evekig ? Vagy folyton novelni kell?
2016. jún. 16. 10:17
28/37 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy neked ugyanezt kell csinálni nőként. A céljaink is másak. Csak válaszoltunk a kérdésre.
29/37 anonim válasza:
Addig kell csinálni ameddig jónak látod. Van aki "évekig" tömegel, de lassan és minőségibb "tömeg" jön fel, vagyis izom.
30/37 Cortez70 válasza:
Nekem férfiként is elég 3-3.5g x ttkg ch tömegeléshez. Eléggé egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!