Tudnátok mondani kisebb, de egyben nagyon szép városokat az USA-ban és Svájcban?
Én is pont San Augustinot akartam javasolni Észak-Floridában. Még egy spanyol erőd is áll a tengerparton, ahol minden délben ágyúznak. Floridában hangulatos hely még Key West és Tampa óvárosa. Washingon DC mellett van Alexandria. Óvárosában (Old Town Alexandria) vannak a környék legjobb kocsmái. Washingtonban még a Chesapeake-Ohio csatorna partja hangulatos Georgetownban. Maryland határán pedig a Potomac és a Shenandoah összefolyásánál, gyönyörű környezetben fekszik Harper's Ferry, ami nagyon szép régi városka. Vermontban láttam még több szép régi kisvárost, de a nevükre már nem emlékszem.
#6: Épp a hét végén fejeztem be az Original Scrollt és gyakorlatilag már semmi se a régi. A regény cselekménye 65-70 éve játszódik. (Azért érdemes volt elolvasni. Az Útont, először még úgy 72-73 környékén olvastam magyarul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!