Csajoknak szol. Van itt olyan valaki aki szelles csipovel rendelkezik? Es aki eltudja mondani, hogy a sulyzos edzes es normalis etkezes segitett? Marmint h kisebb lette a csipoje . H eltuntek-e a zsirparnak a fenek/comb szellerol
Ehhez nem kell csajnak lenni, bár én speciel az vagyok.
A csont ugye marad, a felesleges zsírpárnák pedig szálkásítással nyilván eltűnnek egy idő után...
a csontozatodból akarsz fogyni? wáó.
inkább az agyadat tömegeljed.
Te nem tudsz olvasni?
En a zsirparnakra gondolok..nagyokos Heroldka
khm, bemásolom a kérdésed:
"Csajoknak szol. Van itt olyan valaki aki SZÉLES CSIPÖVEL rendelkezik? Es aki eltudja mondani, hogy a sulyzos edzes es normalis etkezes segitett? Marmint h kisebb lette a csipoje . H eltuntek-e a zsirparnak a FENÉK/COMB szellerol"
De ha elolvasnad a veget is a kerdesnek jo lenne..irtam ,hogy a zsirparnak.
Draga Heroldka
"H eltuntek-e a zsirparnak a fenek/comb szellerol"
ennek még mindig semmi köze nincs a csipőnek. a csipőd a köldököd alatt található rész, a combot és a feneked pedig már a lábad "felső része"
Te tevedsz...te azt se tod hol a csipo...
A csipot ott kell merni ahol a legszellesebb a fenekresznel...es az en csipom a fenek also reszere esik a.
nem :DDD a csipő ott van, ahol a csipőcsont van. ha te egy dagadt bálba vagy, és a combodnál a legvastagabb, akkor nem a combod a csipőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!