Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol kúra? Mitől látszódna...

Danabol kúra? Mitől látszódna az eredmény?

Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja edzek, 16 éves vagyok, most 54 kg. 47 kilósan kezdtem edzeni, az étrendre különösebben nem figyeltem. Nehezen hízó típus vagyok sajnos, zavar hogy alig látszik valami így 8 hónap edzés után is... Ha szteroidot kipróbálnám, akkor esetleg látszódna az eredmény rendesen? Megéri eggyáltalán?

2016. jún. 12. 23:28
1 2 3
 21/24 clint ***** válasza:

19

A legtöbb nyárra cuccozó nem ért hozzá.

Igen sok kokszosnak nem áll fel.

2016. jún. 16. 01:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Igaz, de ha ész nélkül kezd bele bármibe akkor sokkal rosszabb dolgok is történhetnek mint hogy nem áll fel (és legtöbb esetbe ez se végleges, általában fél év alatt visszaállítja a test a tesztoszterontermelését csak hát ki akar 0 libidóval élni fél évig) Aki elkezd cross motorozni úgy hogy nem tud motort vezeti az valószínűleg kitöri a nyakát, és idegesítő hogy már tényként közlik le, hogy aki kokszozik annak nem áll fel, pedig csak akkor ha nem ért hozzá, cross motorozásnál se közlik tényként hogy ha motorozik akkor belehal, csak akkor ha nem tudja vezetni és úgy esik el, ez a bunny meg úgy állítja mintha ez egy általános tény lenne, és nem tér ki hogy akkor van ez ha nem csinálják meg a megfelelő levezetést mert nem értenek hozzá, ez így lenne korrekt.
2016. jún. 16. 15:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Jó, oké ez a libidós dolog csak egy ok. De ha valakinek az étrendje nem megfelelő, arra a kox a megoldás? Ne már! Napi 1000 forintból simán össze lehet dobni normális étrendet. A kox ennél sokkal drágább ráadásul nem helyettesíti az étkezést.
2016. jún. 16. 18:03
 24/24 Cortez70 ***** válasza:
Nem drágább a kox. 10-12-ért simán veszel 10 ml sustát. Heti 500mg-mal számolva az 5 hét. Az viszont igaz, hogy nem helyettesíti az étrendet. A kox nem eszik helyetted és nem edz le.
2016. jún. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!