Danabol kúra? Mitől látszódna az eredmény?
Figyelj. 176/48 kilóval kezdtem 16 éves szülinapomon.
Azóta eltelt jópár év, nagyrészt szemétkajával , mert nem volt rá keretem, hogy normálisan egyek és a nyarakat mindig otthon edzettem saját súllyal, mert 40 kilométeren belül nincs edzőterem... Most 178/82 kiló vagyok és minőségi izomzattal. Akikkel együtt kezdtem és cuccoltak, már sehol sincsenek.
Ha 16 évesen elkezdesz cuccolni, 20 éves korodra "kifullad a kazán".
Nyugtasson a tudat, hogy a 16 éve kortársaid, akik tolják 20-22 évesen már sehol sem lesznek, te meg még mindig vonzani fogod a nők tekintetét. :D
Főleg, hogy 20 felett egyre jobban elhagyják magukat az emberek, mert már tenni is kell a kockahasért nem úgy mint tizenévesen, amikor minden második csajnak jó teste van a fiúknak meg kockás hasa. így megnő a jól karbantartott test értéke.
Ezt sokan alátámasztják neked az oldalon is.
Ne szteroidozz. Egyél Rendesen és meglátod, fejlődni fogsz. Különben mihez kezdenél egy csajjal, ha kox miatt nem állna a cerka? Nem ártana ezt megnézned:
"13. Csak a fogyatékos embernek van gondja a merevedéssel koksz után"
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem lesz merevedés, egyébként meg 8:20-tól el is mondja, mi a helyzet és itt valaki olyan beszél róla, aki nálad kicsikét jobban ért a témához.
Honnan tudod hogy jobban ért hozzá nálam? Bunny rohadt sok hülyeséget mondott már élete során
Azt mondja hogy senki se nagy kúrógép a kúrák közben, aha mert biztos a magas tesztó szintnél nem kívánja a szexet vagy 3x annyira, és a kúrák után egy kis hcg meg clomid után ugyanúgy működik minden és ugyanúgy van libidó, de gondolom neked ez már magas
Ja a másik az hogy a vitaminokat túladagolni nem lehet :D
Ezt a szakértő Bunny mondta, akkor szedjen be 100gramm D vitamint vagy A vitamint egyszerre és megnézzük hogy túl lehet-e adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!