Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol kúra? Mitől látszódna...

Danabol kúra? Mitől látszódna az eredmény?

Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja edzek, 16 éves vagyok, most 54 kg. 47 kilósan kezdtem edzeni, az étrendre különösebben nem figyeltem. Nehezen hízó típus vagyok sajnos, zavar hogy alig látszik valami így 8 hónap edzés után is... Ha szteroidot kipróbálnám, akkor esetleg látszódna az eredmény rendesen? Megéri eggyáltalán?

2016. jún. 12. 23:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. 176/48 kilóval kezdtem 16 éves szülinapomon.

Azóta eltelt jópár év, nagyrészt szemétkajával , mert nem volt rá keretem, hogy normálisan egyek és a nyarakat mindig otthon edzettem saját súllyal, mert 40 kilométeren belül nincs edzőterem... Most 178/82 kiló vagyok és minőségi izomzattal. Akikkel együtt kezdtem és cuccoltak, már sehol sincsenek.

Ha 16 évesen elkezdesz cuccolni, 20 éves korodra "kifullad a kazán".

Nyugtasson a tudat, hogy a 16 éve kortársaid, akik tolják 20-22 évesen már sehol sem lesznek, te meg még mindig vonzani fogod a nők tekintetét. :D

Főleg, hogy 20 felett egyre jobban elhagyják magukat az emberek, mert már tenni is kell a kockahasért nem úgy mint tizenévesen, amikor minden második csajnak jó teste van a fiúknak meg kockás hasa. így megnő a jól karbantartott test értéke.

Ezt sokan alátámasztják neked az oldalon is.

2016. jún. 15. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Jól beszél a 11. főleg 30 év után, ott már ritka az igazán a jó testű férfi/nő
2016. jún. 15. 14:10
 13/24 anonim ***** válasza:

Ne szteroidozz. Egyél Rendesen és meglátod, fejlődni fogsz. Különben mihez kezdenél egy csajjal, ha kox miatt nem állna a cerka? Nem ártana ezt megnézned:

https://www.youtube.com/watch?v=ehg9P4NxD_w

2016. jún. 15. 14:39
 14/24 anonim ***** válasza:
13. Csak a fogyatékos embernek van gondja a merevedéssel koksz után
2016. jún. 15. 14:40
 15/24 anonim ***** válasza:
#14 Meg akiknek a szervezete nem úgy reagál rá.
2016. jún. 15. 14:58
 16/24 anonim ***** válasza:
15. mutass egy embert akinek megfelelő levezetés után se állt fel
2016. jún. 15. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:

"13. Csak a fogyatékos embernek van gondja a merevedéssel koksz után"

Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem lesz merevedés, egyébként meg 8:20-tól el is mondja, mi a helyzet és itt valaki olyan beszél róla, aki nálad kicsikét jobban ért a témához.

2016. jún. 15. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy jobban ért hozzá nálam? Bunny rohadt sok hülyeséget mondott már élete során

Azt mondja hogy senki se nagy kúrógép a kúrák közben, aha mert biztos a magas tesztó szintnél nem kívánja a szexet vagy 3x annyira, és a kúrák után egy kis hcg meg clomid után ugyanúgy működik minden és ugyanúgy van libidó, de gondolom neked ez már magas

2016. jún. 15. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Ja a másik az hogy a vitaminokat túladagolni nem lehet :D

Ezt a szakértő Bunny mondta, akkor szedjen be 100gramm D vitamint vagy A vitamint egyszerre és megnézzük hogy túl lehet-e adagolni.

2016. jún. 15. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező neked szalonna kell meg kolbász nem ilyen műanyag vackok. Zabáljál, eddzél, fussál, gyúrjál oszt nagydarab leszel. Ennyi.
2016. jún. 15. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!