Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás! Mással is előford...

Szálkásítás! Mással is előfordult ez?

Figyelt kérdés

Szóval tavaly nyáron sikeresen leszálkásítottam magam 10%-os testzsírra.Az év közbeni edzések után most újra eljött a szálkásítás ideje,de azt vettem észre,hogy nem tudod megenni azokat a kajákat mint tavaly,mert egyszerűen hányingerem van tőle,nem megy le.

Ilyen pl a paradicsom és a főtt csirkemell,vagy csirkemellsonka ami minden reggelim és vacsorám szerves része volt.De most egyszerűen hányingerem van ha meg kell ennem.Ebédem szintén (persze nem minden nap,de leggyakrabban)főtt csirkemell rizzsel/salátával/párolt zöldséggel.Ez így kardióval és súlyzókkal gyönyörű eredményt hozott nekem,de most egyszerűen nem mennek le ezek a kaják.Ilyenkor mi lehet a teendő?

2016. jún. 12. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Főtt csirkétől nekem is hányingerem lenne (mint minden főtt hústól), miért nem sütöd meg?

Szerinted az a pár gramm zsír fogja tönkre vágni a diétádat?

Grillezni sem tudod?

2016. jún. 12. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért ne férne bele a tojásfehérje s a száraz hal? Mégis mi lehet benne, ami miatt nem jó szálkásításra? :)

De 1-2 egész tojást közédobni sem történik semmi, csak finomabb lesz az ételed, habár a fehérje is finom tud lenni, egy ponton rá kellett ébrednem erre. Legalábbis házi tojással ez a helyzet. Enyhe íze van, de nem rossz, éhesen pedig aztán végképp nem. S engem senki nem akadályoz abban, hogy megfűszerezzem vagy grillszószos paradicsompürét pöttyentsek rá.

Annyi mindent ehetsz. Zsírt pedig úgyis kell, nehogy már pár grammtól félj, sokkal több kell annál. Nem mindegy, milyen, persze, jó forrásaid legyenek mindenből.

2016. jún. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!