Szálkásítás! Mással is előfordult ez?
Szóval tavaly nyáron sikeresen leszálkásítottam magam 10%-os testzsírra.Az év közbeni edzések után most újra eljött a szálkásítás ideje,de azt vettem észre,hogy nem tudod megenni azokat a kajákat mint tavaly,mert egyszerűen hányingerem van tőle,nem megy le.
Ilyen pl a paradicsom és a főtt csirkemell,vagy csirkemellsonka ami minden reggelim és vacsorám szerves része volt.De most egyszerűen hányingerem van ha meg kell ennem.Ebédem szintén (persze nem minden nap,de leggyakrabban)főtt csirkemell rizzsel/salátával/párolt zöldséggel.Ez így kardióval és súlyzókkal gyönyörű eredményt hozott nekem,de most egyszerűen nem mennek le ezek a kaják.Ilyenkor mi lehet a teendő?
Olvasd el ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7855..
A kérdezőnek is hasonló problémája volt mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!