Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől függ hogy a fenékre...

Mitől függ hogy a fenékre történő edzés eredménye az is hogy a comb és a vádli vékony lesz-e vagy vastag?

Figyelt kérdés
nemrég kezdtem el rá edzeni, de ez felötlött bennem hogy ez mitől függhet. nyilván nem arra gondolok amikor egy lánynak testépítő vastagságú lesz a lába, én odáig azért nem jutok el, de van pl yanet garcia, meg jen selter asszem, és nekik edzéssel elég nagy fenekük van, viszont nagyon szép vékony vádlijuk és a combjuk is egész vékony. viszont amint mondjuk az edzéstervhez gyakorlatötleteket keresek a youtube-on, minden videóban az összes csajnak vastagabb az egész lába, és nem olyan kecses mint a feljebb említett két lánynak. Ez csak genetikán múlik, vagy diétán esetleg valami máson?
2016. jún. 11. 17:55
1 2
 11/15 Cortez70 ***** válasza:
Michelle Lewin, Eva Andressa. :)
2016. jún. 11. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Es a sok csicska lepontoz :DD
2016. jún. 11. 19:50
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm az infókat:)

amúgy Niki Minaj-ról természetesen tudom hogy nyilván nem edzéssel szerezte a fenekét:D viszont jen-ről igazából azért sem gondoltam volna, mert azért rendesen van hasizma is, szóval azért biztos rendesen edz, csak mondjuk azt el tudom képzelni hogy boost-olta a fenekét plasztikával

2016. jún. 11. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:

dehogynem, mindenki vagy doppingol, vagy plasztikázik, vagy photoshoppol, vagy mind a három. erre a s**ggre ránézek és megmondom hogy nem igaz. ha valakinek nagyon vékony a lába, viszont nagyon nagy a feneke, az nem igazi. szerintem a világ egyik legjobb fenék genetikája bodó dóri, de ha megnézed, azért neki is van combja.

[link]

ez nem szilikon, viszont nem is naturál

2016. jún. 12. 00:07
 15/15 Cortez70 ***** válasza:
Jól írja Herold. ;)
2016. jún. 12. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!