Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől függ hogy a fenékre...

Mitől függ hogy a fenékre történő edzés eredménye az is hogy a comb és a vádli vékony lesz-e vagy vastag?

Figyelt kérdés
nemrég kezdtem el rá edzeni, de ez felötlött bennem hogy ez mitől függhet. nyilván nem arra gondolok amikor egy lánynak testépítő vastagságú lesz a lába, én odáig azért nem jutok el, de van pl yanet garcia, meg jen selter asszem, és nekik edzéssel elég nagy fenekük van, viszont nagyon szép vékony vádlijuk és a combjuk is egész vékony. viszont amint mondjuk az edzéstervhez gyakorlatötleteket keresek a youtube-on, minden videóban az összes csajnak vastagabb az egész lába, és nem olyan kecses mint a feljebb említett két lánynak. Ez csak genetikán múlik, vagy diétán esetleg valami máson?
2016. jún. 11. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

a fenekedet nem tudod külön edzeni, ha guggolsz, azzal edzed a combhajlitó, combfeszitő, és a farizom rostjait is.

a vádlinak ehhez semmi köze.

2016. jún. 11. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jen Selter feneke pl szilikon, tehát nem csoda hogy nagy a lábaihoz képest. Normál esetben nem úgy fogsz izmosodni hogy nő a fenék de a láb nem.
2016. jún. 11. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
amúgy a fenék / comb méretének az aránya genetika.
2016. jún. 11. 18:02
 4/15 Cortez70 ***** válasza:
66%
Egyrészt genetika, másrészt Selternek inkább a sebésze végzett jó munkát. Nem az edzéstől lett ilyen.
2016. jún. 11. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
igen, azt vedd figyelembe, hogy sokan plasztikáznak, a másik pedig az adobe gainz, azaz nagyon sokan (ujságokban minden, instán is elég divat) photoshoppoltatja magát.
2016. jún. 11. 18:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

ahogy most számoltam 4 módszer van rá.

az implant,a saját zsír töltés,a hyaluron töltés,vagy az edzés,de utóbbival nem érhető el olyan aránytalan külső mint selternél.

nála a hyaluron injekciós töltés a legvalószínűbb.

ekkora mennyiségű töltőanyag plusz a beavatkozás ára kb 2 milla és másfél-2 év mire felszívódik és újra kell menni töltetni.

2016. jún. 11. 18:22
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
amúgy csak most olvastam el az egész kérdést, azt még hozzá tenném, hogy ne utánozzad a YT-s kislányokat, nem kell külön ilyen 4 részes összetett gyakorlatokat csinálni, meg nem kell súlyt szerelni a bokádra és forditott pókjárásba mászkálni. guggolj, lábtolózz, merevlábas felhúzás, meg combhajlitó gép, és kész. azt ne várd h csak a feneket nőjön, bioligiailag lehetetlen, de nyugi, a srácok szeretik a vastagabb, izmos combokat (Y)
2016. jún. 11. 18:30
 8/15 Kenzo Tenma ***** válasza:

Ja milyen érdekes, hogy a seggük hatalmas a lábuk meg sehol, nem? ..

Szóval szerintem sem edzéssel érik el, főleg Jen Shelterre vonatkozik ez. Niki Minaj-nak is az edzéstől nagy biztos.

2016. jún. 11. 18:58
 9/15 Kenzo Tenma ***** válasza:
Selter-re*
2016. jún. 11. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
bella bellz <3
2016. jún. 11. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!