Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyom megerőltettem a bicepsz...

Nagyom megerőltettem a bicepszem és nagyon fáj, úgy érzem szét szakadnak az ereim, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pár napja dúrván edzettem bicepszre ( edzés után nagyon reszketett a kezem) És most nagyon fáj nem merem kinyújtani egyik karomat sem mert úgy érzem szét szakadnak az ereim? Mit csináljak hogy enyhüljön a fájdalom és nyugottan kinyújthassam a karom? 18f
2016. jún. 11. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Pihentesd, jegeld!
2016. jún. 11. 10:57
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Hideg-meleg váltózuhany jó neki. Amúgy meg pihi.
2016. jún. 11. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
De elszakadhat az ér ha kinyújtom a kezem?
2016. jún. 11. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pihentesd. Legközelebb meg majd ésszel edzel...
2016. jún. 11. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
nem szakad el
2016. jún. 11. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem egyszer megesett, hogy nem tudtam kinyújtani a karomat bicepszedzés után pár napig. Pihentettem és probléma nélkül elmúlt, utána pedig tanultam az esetből és ésszel edzettem.
2016. jún. 11. 14:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem lett jobb talán most még jobban fáj,és szerdától nincs javulás :S
2016. jún. 12. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek jó részének volt már ilyen, nekem is, 7 nap alatt meggyógyul hidd el, ha nem akkor orvos
2016. jún. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!