A bicepszem alján nem nő az izom. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Hülyén fogalmaztam a kérdést, megpróbálom elmagyarázni. tehát van a bicepsz ugye, és lentebb amerre ugye hajlik a kar
a bicepsz és a hajlat között egy elég jelentős "szünet" van. Miért lehet ez?
2016. máj. 31. 20:18
1/7 anonim válasza:
Neked így tapad a bicepszed ez van. Tömeget tudsz rá pakolni de a szünet az ott marad, az izom nem fog odébbmászni.
2/7 Cortez70 válasza:
Ilyen az izomtapadásod. Nem tudod változtni.
4/7 A kérdező kommentje:
hát ez remek..nem elég, hogy míg más edz 1 évet nekem az 2 év, ha leállok a kajálással vagy az edzéssel kis időre egyből leugrik 5kiló, fél év munkája+még hülyén is nézek ki eléggé így
ja még a poló is pont kitakarja..xd jó ez mindegy csak megjegyeztem.
2016. máj. 31. 20:35
5/7 anonim válasza:
Ha 5 kiló leugrik nagyon rövid idő alatt, akkor az nem izom volt. Én se születtem jó genetikával. Vagy élvezd, vagy ha csak nyűg az egész számodra, akkor ne csináld. Válasz más sportot, vagy akármit amiben megtalálod önmagad.
6/7 crudy válasza:
Nem biztos h nagy bajod van. Ha a csuklódat a fejed felé forgatod ameddig tudod, és éppen ugye be van hajlítva a karod és mondjuk görcsösen feszítesz bicepszre akkor ott mindenkinek van rés. Ha a kézfejed a másik irányba kifordítod ameddig tudod és az a rés eltűnik akkor nincs baj. Ha nem akkor tényleg kicsit hátrébb tapad a bicepszed.
7/7 anonim válasza:
Vegyél fel rövidebb és szűkebb ujjú pólót, ne olyat, ami majdnem a könyöködig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!