Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegyek BCAA-t? (erőemelés)

Vegyek BCAA-t? (erőemelés)

Figyelt kérdés

Jelenleg szálkásítok,az erő viszonylag megmaradt,2 hete kezdtem el,eddig lement 6kg.Felhúzás (123 5x8)

Guggolás (93 5x8) Fekve nyomás (93 5x6)

Mindegyiket szabályosan végzem,de csiszolnom kell még a technikán.Jelenleg egy barátom segít a felkészülésben,aki jártas ez ügyben.Kb. megtippelnétek mennyi lehet a maxom ezekből a gyakorlatokból?Jelenleg 80kg vagyok,gondolkoztam azon,hogy veszek bcaa-t,de úgy érzem megvagyok nélküle,szerintetek?Azért is kezdtem el a szálkásítást mert a barátom szerintem nem lesz annyira vészes visszafogynom 76-77kgról 74kg-ig terjedő kategóriába.Jövőre tervezünk versenyezni,ő jóval nagyobb súlyokkal edz,persze ő is szabályosan.Szóval gondoltunk egyet és miért ne,mind2en szerelmesei vagyunk a sportnak és eredményeket akarunk elérni. :) Szóval a BCAA-ról mit gondoltok?

Plus a max. súlyomról kb.?

Augusztus első hetében kezdünk áttérni a bádis edzéstervről erőemelősre..de ez is amit összerakott hatalmasat dobott rajtam,nagyon elégedett vagyok,jött izomtömeg rendesen plus az erő.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2016. jún. 10. 22:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mikor alacsony ch-n vagy, jó edzés közben iszogatni, vagy aerob, kardió előtt meginni, ad egy kis plusszot.
2016. jún. 10. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
A kreatint próbáld, nekem bevált diéta alatt.
2016. jún. 10. 23:49
 13/18 anonim ***** válasza:
A sok gyökér aki lepontoz megindokolná miért?
2016. jún. 11. 00:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt gondolják, hogy a magasságnak egyenesen arányosnak kell lennie a százalékkal.
2016. jún. 11. 00:30
 15/18 Cortez70 ***** válasza:
Vehetsz, de szinte semmi nem fog ezen múlni.
2016. jún. 11. 05:20
 16/18 - palilaci - ***** válasza:
Felesleges. Inkabb HMBben gondolkodj. Ha jo a kaja akkor semmi plusszt nem ad a bcaa.
2016. jún. 11. 09:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Okés,hát megy másfél kg zöldség,400g hús,200g rizs,de azon is majd még csökkentek. :) Köszönöm az eddigi válaszokat.Kreatint használtam már,nekem is bejött,augusztusban veszek majd megint 1kg monohidrátot.
2016. jún. 11. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
bocsi, dobnál fel egy képet a mostani formáról?
2016. jún. 11. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!