Hány kilót bírnak a sima fekve nyomó rudak?
Figyelt kérdés
Ha valaki tesztelgette az otthoni ( sima 30-31 mm-es ) fekve nyomó rúdját mondjuk felhúzásnál mennyit mert rápakolni? Szerintetek mi a max. amit elbírhatnak ezek a rudak? Hosszúságban kb. 160-200c m-ig. Nem 50 mm-es olimpiai rúdra gondoltam. Hanem a sima otthoi verzióra2016. jún. 9. 18:42
2/8 anonim válasza:
nálunk a 32mm-es rudakra 400 kg-t lehet felrakni.
3/8 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, annyi súllyal te az életben nem fogsz tudni felhúzni amitől eltörne, vagy maradandóan deformálódna a rúd, ha csak nem valami kétforintos szar rúd.
4/8 A kérdező kommentje:
Az komoly. :-O Biztos nem dechatlon-os :-D Elég sok helyen azt írják 150-180kg.
2016. jún. 9. 19:10
5/8 Cortez70 válasza:
150-et tuti, annyit pakoltam rá itthon is.
6/8 anonim válasza:
Ez inkább az a súly amitől még nem kezd el hajlani. Sokkal többet bírnak, mint 160-180 kiló.
7/8 anonim válasza:
Falun lakom, nagyon kezdetleges konditerem van itt, de aki akar az letud edzeni. Mikor még oda jártam 14 éves koromig, akkor volt egy 8-10 kilós rúd, ami elhajlott 100 kiló alatt, de ez tényleg a legalja rúd volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó válaszokat. Ment é4te a zöld. Úgy vagyok hogy hogy 150kg fölötti súlyal már nem kisérletezgetek. Nehogy meglepődésem legyen.
2016. jún. 9. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!