Vegyek BCAA-t? (erőemelés)
Jelenleg szálkásítok,az erő viszonylag megmaradt,2 hete kezdtem el,eddig lement 6kg.Felhúzás (123 5x8)
Guggolás (93 5x8) Fekve nyomás (93 5x6)
Mindegyiket szabályosan végzem,de csiszolnom kell még a technikán.Jelenleg egy barátom segít a felkészülésben,aki jártas ez ügyben.Kb. megtippelnétek mennyi lehet a maxom ezekből a gyakorlatokból?Jelenleg 80kg vagyok,gondolkoztam azon,hogy veszek bcaa-t,de úgy érzem megvagyok nélküle,szerintetek?Azért is kezdtem el a szálkásítást mert a barátom szerintem nem lesz annyira vészes visszafogynom 76-77kgról 74kg-ig terjedő kategóriába.Jövőre tervezünk versenyezni,ő jóval nagyobb súlyokkal edz,persze ő is szabályosan.Szóval gondoltunk egyet és miért ne,mind2en szerelmesei vagyunk a sportnak és eredményeket akarunk elérni. :) Szóval a BCAA-ról mit gondoltok?
Plus a max. súlyomról kb.?
Augusztus első hetében kezdünk áttérni a bádis edzéstervről erőemelősre..de ez is amit összerakott hatalmasat dobott rajtam,nagyon elégedett vagyok,jött izomtömeg rendesen plus az erő.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!