Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

3 hete újra elkezdtem edzeni, mert van egy kis felesleg amit le akarok szedni a felsőtestemről. Viszont súlyt nem akarok veszteni !

19 éves vagyok 182 cm magas és 70-71kg.

3 hét alatt látványos változáson ment át a felsőtestem, a felső két kocka megjelent, viszont alatt még van egy kis háj amit le kéne szednem. Nem tudom, hogy most mit kellene tennem ? Szálkásító diétáznom kellene a kis felesleg miatt vagy tömeget növelni ?

Edzésem: zenére szoktam úgy mond aerobik mozgásokat végezni kb 30-40 percig. Utána szoktam súlyzókkal edzeni. Olvastam, hogy ha ezt a két edzést felcserélem nagyobb lehet a változás.

Köszönöm a válaszokat előre !

2016. jún. 9. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
étrend?
2016. jún. 9. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy ideje már arra is oda figyelek:

-régen sok szörpöt ittam, helyette rengeteg ásványvizet iszok. Reggelente megeszek egy háromnegyednyi pohár müzlit tejjel. Ebédre meg amit anyám itthon főz. Fehér kenyeret nem szoktam enni, helyette rost kenyeret szoktam.

2016. jún. 9. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nem étrend. a müzli és a tej semmivel nem jobb, mint a cukor vagy a fehér kenyér. a rozsos sem.
2016. jún. 9. 12:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Még nincs párosítva az étrend az edzéssel. Szimplán már nem eszek annyit, mint mikor még 85kg voltam. Ezért kérdem, hogy azt a kis felesleget hogyan tudnám leszedni.
2016. jún. 9. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
étrend függő, az edzés az csak kis kiegészités. te kérdeztél, én válaszoltam. egy kis futással elégetsz pár 100 kalóriát, mellette meg zabálod a cukros müzlit, a zsiros meg haszontalan tejet, ennek igy sok értelme nincs. konkrét étrend kéne, hogy mikor miből hány gramm, hány kalória
2016. jún. 9. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Na akkor a táplálkozással van gond :D és akkor szálkásító diétát kéne alkalmaznom vagy mást ?
2016. jún. 9. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
szálkásitó diéta, alacsony kalória, alacsony szénhidrát, magas fehérje. sok fehérjedús étel, mellé sok zöldség. cukor és pékáruk kizárása, szénhidrátot főleg rizsből, kölesből, durumtésztából és hasonló jellegü ételekből kell bevinni. zsirt pedig olajos magvakból pl mogyoró vagy mandula.
2016. jún. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!