Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez miert lehet ataltam a...

Ez miert lehet ataltam a rendes kondis kajara napi 5x etkezek es puffadok nagyon? (! )

Figyelt kérdés

Sziasztok leirom a napi kajamat reggel zab+feherje+gyumolcs,es mez.

Utana 2 oraval kaja csirkemell 220g+60g rizs,zoldseg 220g(brokkoli,paradicsom,uborka,paprika)

Utana ra 2oraval edzes.

Edzes utan megy zab plussz feherje.(csak tejsavo)

Utana szinten csirke rizs ez igy este 7ig.

Este turo.

Es este 8-9 utan nagyon elkezdek puffadni, probaltam azt hogy kiveszem a port,turot... De semmi ugyan ugy, eddig nem volt problema,marmint amig ossze vissza ettem.

Magas hirtelen feherje bevitel nem okozhat ilyet? Igy utolag szamolva volt olyan hogy kb 8-15g feherjet vittem be egy nap, most meg 160kb. Ez nem lehet a problema,?ha igen mi a teendo?

2016. jún. 9. 08:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ugyan ugy puffadok most is :/
2016. jún. 9. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatnád,hogy teljes kiőrlésű zabra cseréled a simát,mert a tk az glutén mentes,míg a sima tartalmazhat glutént.A másik az elkészítés.Csak úgy egyed,ha már rendesen megszívta magát vízzel.Ha ezek megvannak eltelt két hét és még mindig puffadsz,akkor a tejsavót cseréld le tojásproteinre a túrót főtt tojásra.És zsírmentes tömeg környékére számold a fehérjét ne teli súlyra.
2016. jún. 9. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!