Ez miert lehet ataltam a rendes kondis kajara napi 5x etkezek es puffadok nagyon? (! )
Sziasztok leirom a napi kajamat reggel zab+feherje+gyumolcs,es mez.
Utana 2 oraval kaja csirkemell 220g+60g rizs,zoldseg 220g(brokkoli,paradicsom,uborka,paprika)
Utana ra 2oraval edzes.
Edzes utan megy zab plussz feherje.(csak tejsavo)
Utana szinten csirke rizs ez igy este 7ig.
Este turo.
Es este 8-9 utan nagyon elkezdek puffadni, probaltam azt hogy kiveszem a port,turot... De semmi ugyan ugy, eddig nem volt problema,marmint amig ossze vissza ettem.
Magas hirtelen feherje bevitel nem okozhat ilyet? Igy utolag szamolva volt olyan hogy kb 8-15g feherjet vittem be egy nap, most meg 160kb. Ez nem lehet a problema,?ha igen mi a teendo?
A csirkemellet próbáld meg inkább három részletben megenni, egy étkezésnél kb. 30-40 g fehérjét képes a szervezet gond nélkül megemészteni (van aki többet is bír, meg gondolom fokozatosan emelve az adagot hozzá lehet szokni). 220 g csirkemellben 46-47 g fehérje van.
Másik, ami puffaszthat a zab, nekem az elején az okozott ilyet, de sok vizet kell rá inni, egész nap, és így pár nap alatt hozzászokik a szervezeted.
Reggel feherje zab mez
Edzes utan meg sima feherje es zab azt ennyi a zabom egy napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!