Lattam itt a gyakorin hogy zyzzrol azt irtatok hogy sosem kajalt normalisan, akkor meg is hogy nott meg?
Onmagaban a koksz nem hoz semmit ha nem eszel normalisan, NEM?
Azert ilyen format nem egyszeru hozni. A terembe jarok 95%-a sehol nem jar ehez kepest.
Amugy attol fuggetlenul hogy esz nelkul csinalt mindent, eleg jol nezett ki nem?

Most lesz lassan 7. éve hogy edzek, kb most van rajtam akkora tömeg mint Zyzz-en, de persze neki azért valamennyivel alacsonyabb a tzs%-a.
Ez van :/

Heroldka akiket beraktál nyilván jobban néznek ki meg ezerszer több munka van bennük, plusz ahhoz már egy komolyabb tudás is kell, de legyünk fájdalmasan őszinték, a nőknek Zyzz alkata jobban fog tetszeni.
És zet én is úgy mondom hogy nem rajongok Zyzzért, sőt kimondottan utálom.
Sawg yolo lifestyle+ így nézel ki 2 év alatt=> Millió önbizalom hiányos testképzavaros tizenéves gyerek.

bár szerintem még egy Jeff Seid simán belefér, pedig ő nagyobb és arányosabb
[link] (a képen nem az a lényeg hogy "LÁTOD, OTT EGY LÁNY!!!" hanem hogy ez nincs sz..rrá szerkesztve)

true story bro,
csak próbáltam rávilágítani hogy milyen igazságtalan az élet.
ezt csinálom az összes kategóriában.

Jeff Seid?
Az még Zyzznél is százszor rosszabb.
Zyzz legalább bevallotta hogy szétdrogozta magát, Jeff Seid azt mondja hogy aki nem úgy néz ki mint ő az kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!