Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt a gyakorin, akik naturálok...

Makosgubacs kérdése:

Itt a gyakorin, akik naturálok milyen szempontok alapján értékelik a formát?

Figyelt kérdés

Mármint, volt itt valamelyik nap egy kérdés, hogy ki a legizmosabb és elgondolkodtam, hogy mi alapján határozzátok meg (tömeg, kidolgozottság stb).

Ez így hülyén hangzik, de pl én azt hittem, hogy Montez a legizmosabb, mert elég nagynak tűnt tömegben, azonban sokan Svájcinégert mondták, akinek meg durván kidogozott teste van (legalábbis így laikusként rohadtul annak tűnt). Nem vagyok hozzáértő, szóval ezért is kérdezem.

Meg, mert rengeteg az, ez meg az elérhető-e naturálban és kíváncsivá tett.

Köszi a válaszokat :)

2016. márc. 16. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hat nalam a tomeg van elol aztan hogy mennyire szaraz az ember
2016. márc. 16. 18:08
 2/15 Cortez70 ***** válasza:
62%
Svájcinéger is van olyan tömegben mint én. + még ő szálkásabb is, így egyértelműen jobb formában van mint én. De én egy 45 éves öregszar vagyok, így nekem ez is elég bejárni dolgozni. ;)
2016. márc. 16. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Svájcinégerről van kép? Sokan dícsérik, én még nem láttam. Kivancsi kennek
2016. márc. 16. 19:07
 4/15 Cortez70 ***** válasza:
Biztos van. Pár kérdésnél mutatott már képet.
2016. márc. 16. 19:11
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Cortez, kortól függetlenül jól nézel ki, csak tényleg nem tudtam milyen szempontok alapján határozzátok meg. Viszont, akkor ő magasabb, mint te?

Én ennél a kérdésnél láttam képet: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7378..

2016. márc. 16. 19:26
 6/15 Cortez70 ***** válasza:
Minden számít: a tömeg, zsír%, arányosság, szimmetria. Ezek összessége.
2016. márc. 16. 19:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2016. márc. 16. 19:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Svájci biztos hogy naturál?:DDDDD
2016. márc. 16. 19:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. márc. 16. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer "szóltam be" egy ~60 kilós formának aki diétázni akart, hogy előbb tömeg kéne, jól lepontozott a társaság. :D Ezen kívül nem értékeltem még senkit kép alapján, max. magamban megjegyzem hogy az illető által edzésre fordított évek plusz az alap testalkat kiemelkedő, átlagos vagy átlag alatti eredménnyel párosul-e.
2016. márc. 17. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!