Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri személyi edzőt fogadni?

Megéri személyi edzőt fogadni?

Figyelt kérdés
Van már egy kezdő női edzéstervem, amit online találtam, viszont csak ritkán jártam eddig terembe, inkább otthon edzettem. Arra gondoltam személyi edzőt fogadnék max. 1-2 alkalomra, aki segít abba, hogy helyesen végezzem a gyakorlatokat, megmutatja a gépeket stb. Ilyet is lehet, vagy csak hosszabb időre lehet személyi edzőt fogadni? Kb. árakat tudnátok mondani?

2016. jún. 6. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet egy-egy alkalomra is. Szerintem megéri, hiszen nagyon fontos, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat, különben inkább árt, mint használ.

2500-5000 Ft/alkalom kb. a díj.

2016. jún. 6. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
megéri
2016. jún. 6. 12:16
 3/9 Cortez70 ***** válasza:
100%
Jó edző megéri, csak sok a kókler.
2016. jún. 6. 12:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Hogy tudom eldönteni, hogy valaki jó edző-e? Végzettség számít, vagy esetleg olyan, aki mondjuk már indult versenyen? Itt a városunkban (nem Pest) van egy edző csajszi, aki talán a legismertebb, de ő nem csak személyi edző, spinninget is tart, meg saját power plate stúdiója is van.

Még egy kérdés, nőként nőt vagy férfit érdemesebb keresni, vagy mindegy?

2016. jún. 6. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
hát nálunk nagyon kevés (1 kézen megszámolható) jó személyi edző van, sajnos itt mindenki csak azért néz ki jól, mert cuccol, vagy ha nő, jó az alap, de konkrétan az étkezéshez vagy edzéshez edzők 99% nem ért. a magyar személyi edzők még ott tartanak, hogy egy izomcsoporton belül a rostokat külön edzik, 4-5 gyakorlatot csinálnak izomcsoportokra, 2 óránkénti kaját tanácsolnak, vagy pl vöröszoli egyszer nekem azt mondta hogy ő nem húz fel, mert vastag lesz a dereka... szóval nálunk a szinvonal a béka segge alatt van
2016. jún. 6. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
a kedvencem az hogy a scott pad csucsositja a bicepszet, vagy hogy a döntött pados fekvenyomástól változik a mellizom tapadása/eredése
2016. jún. 6. 12:55
 7/9 Cortez70 ***** válasza:
Nekem mondta múltkor egy edző, hogy mehetnék versenyre, csak szálkásítsak le kis súllyal. Eddig tartott a beszélgetésünk;)
2016. jún. 6. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

4: Ha olyan ismert a városotokban, akkor talán járt már hozzá ismerősöd. Tőlük tudsz kérdezni.

De az ilyenek általában drágábbak, mint a kevésbé ismertek.

Szerintem az mindegy, hogy nő vagy férfi, mindkettő lehet jó és rossz is.

Nálunk akik régóta vannak a teremben, jók, szinte mindegyikük.

Viszont most ugrásszerűen megnőtt az OKJ-s gyorstalpalók száma. Pl. hozzánk is jár egy tanulócsoport. Ott olyan arcok vannak, hogy nem semmi :) Nekem pl. fura, hogy edző lesz, papírral, olyan, akin legalább 20 kiló felesleg van és folyik rajta szét a háj mindenfelé.

2016. jún. 6. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
az szép :D:D
2016. jún. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!