Megéri személyi edzőt fogadni?
Lehet egy-egy alkalomra is. Szerintem megéri, hiszen nagyon fontos, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat, különben inkább árt, mint használ.
2500-5000 Ft/alkalom kb. a díj.
Hogy tudom eldönteni, hogy valaki jó edző-e? Végzettség számít, vagy esetleg olyan, aki mondjuk már indult versenyen? Itt a városunkban (nem Pest) van egy edző csajszi, aki talán a legismertebb, de ő nem csak személyi edző, spinninget is tart, meg saját power plate stúdiója is van.
Még egy kérdés, nőként nőt vagy férfit érdemesebb keresni, vagy mindegy?
4: Ha olyan ismert a városotokban, akkor talán járt már hozzá ismerősöd. Tőlük tudsz kérdezni.
De az ilyenek általában drágábbak, mint a kevésbé ismertek.
Szerintem az mindegy, hogy nő vagy férfi, mindkettő lehet jó és rossz is.
Nálunk akik régóta vannak a teremben, jók, szinte mindegyikük.
Viszont most ugrásszerűen megnőtt az OKJ-s gyorstalpalók száma. Pl. hozzánk is jár egy tanulócsoport. Ott olyan arcok vannak, hogy nem semmi :) Nekem pl. fura, hogy edző lesz, papírral, olyan, akin legalább 20 kiló felesleg van és folyik rajta szét a háj mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!