Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrendnél ez hogy van?

Étrendnél ez hogy van?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy valaki mindennap mást eszik.Az egész nap a kaját számolgatja? Én megbírom enni minden nap ugyan azt, de akkor minden nap más kéne ennem?

2016. jún. 5. 15:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazt eszem 2-3 napig, a végére már rosszul vagyok tőle. Kell a változatosság, különben elmegy az ember kedve az egésztől.
2016. jún. 5. 16:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

----------------------------------------------------------------------------------------------------

bármilyen gyülölcs(ök)

zab

tojás / light túró / felvágott / cottage / turmix

zöld tea + viz

----------------------------------------------------------------------------------------------------

rizs / tészta / barna kenyér / abonetti / pufirizs / édesburgonya

csirke / tojás / marha / felvágott / tonhal / pulyka / bab / borsó / lencse

vegyes saláta vagy bármileyn zöldségek + pár szem olajos magvak, pl mogyoró vagy kesudió

citromos viz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

bármilyen gyülölcs(ök) + pár szem olajos magvak, pl mogyoró vagy kesudió

rizs / tészta / barna kenyér / abonetti / pufirizs / zab / édesburgonya

csirke / tojás / marha / felvágott / tonhal / pulyka / bab / borsó / lencse

zöldtea / viz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

light túró / csirke / tojásfehérje / pulyka / felvágott / tonhal / cottage

vegyes saláta vagy bármileyn zöldségek

citromos viz

2016. jún. 5. 16:06
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. jún. 5. 16:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Nállam vannak állandó elemek, de van amit váltogatok, és napi szinten számolgatok, mert ez sokkal nagyobb szabadságot enged meg számomra, nap végén pedig ugyanúgy stimmel minden. My fitnesspal nem árt hozzá, azt csókolom.
2016. jún. 5. 16:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy minden nap ugyanazt eszed vagy mást, ha beviszed a megfelelő mennyiségű tápanyagokat. Én pl majdnem minden nap ugyanazt eszem, hogy ne kelljen mindig a számolgatással foglalkozni.
2016. jún. 5. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!