Étrendnél ez hogy van?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy valaki mindennap mást eszik.Az egész nap a kaját számolgatja? Én megbírom enni minden nap ugyan azt, de akkor minden nap más kéne ennem?2016. jún. 5. 15:38
1/25 anonim válasza:
Eheted ugyanazt. De szerintem érdemes csinálni egy A hetet meg egy B hetet és felváltva nyomni a kettőt.
2/25 Cortez70 válasza:
Nem kell minden nap mást enni. És nem kell mindig ugyanazt enni. Egyik sem kötelező.
3/25 Cortez70 válasza:
Aha, hetente lehet váltani. Értem. Fuck logic. ;)
4/25 A kérdező kommentje:
Igazából nekem zab+csirke+rizs+mandula+brokkoli megy minden nap. Annyiban különbözik nekem 2 nap egymástól ,hogy más fűszerrel csinálom a csirkét.
2016. jún. 5. 15:44
5/25 anonim válasza:
nem kell mindennap mást enni, a lényeg hogy az étrended legyen sokoldalú, tartalmazzon zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyeseket, olajos magvakat, jó minőségü szénhidrátot, és ne csak "rizs csirke brokkoli" legyen. én legalább 15 féle ételt eszek egy nap, ennek a szervezetem is örül, és az izlelőbimbóim is
7/25 anonim válasza:
azért nem ennyiről szól, hogy fejlődsz vagy nem. szüksége van a szervezetnek olyan dolgokra mint pl: vitamin, ásványi anyag, omega3 zsirsavak, rost stb
8/25 Cortez70 válasza:
Két napra főzök, illetve a nejem. Majd szólok neki, hogy hetente változtasson csak, különben nem leszek izmos. Mert nem lehet 1-2 naponta a rizst bulgurra cserélni vagy csirkét marhára, csak hetente. Ész megáll bakker. Honnan jönnek ekkora baromságok?
9/25 anonim válasza:
szerinted honnan? tipikus magyar kondis baromságok.
10/25 crudy válasza:
Szerintem az első tag csak arra utalt h ne legyen monoton a kaja. Már aki ezt nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!