Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 sör milyen hatással van?

1 sör milyen hatással van?

Figyelt kérdés

Nem igazán zavar, csak érdekel, hogy mi játszódik le, ha most megittam egyet reggel. Megkívántam, így reggelivel egy 250ml 5.5%-os (fél)sört megittam. Jól esett, ennyi.

Ugye tudjuk, hogy alkohol=katabolizmus. De most én nem hiszem, hogy egy fél sör oly sokat ártana az egész napnak, hogy egy deka izmot nem fok az testem építeni. Vagy így van ez? Hogyan működik? Tegnap edzettem, elég keményen, hát-váll ment, hátsó deltában és egész hátban izomláz van.

2016. jún. 5. 11:19
1 2
 1/19 Cortez70 ***** válasza:
Semmit nem számít.
2016. jún. 5. 11:21
 2/19 A kérdező kommentje:

Mi lett volna, ha mondjuk 3 feles megy a sör helyett?

(Nem fog a testem építeni*, bocs, még reggel van..)

2016. jún. 5. 11:24
 3/19 anonim ***** válasza:
fél liter sörtől semmi katabolizmus nem lesz, mint ahogy 1 felestől se naponta, viszont szerintem nagyobb mennyiségeket ne igyál minden nap, nem éri meg kísérletezgetni, naponta 3 feles+fél liter sör már nem hiszem hogy jót tenne.
2016. jún. 5. 11:29
 4/19 Cortez70 ***** válasza:

3 feles már több alkoholt jelent, de akkor is van fehérjeszintézis, csak kisebb.

De ugye nem kérdezed végig az összes italt? :)

[link]

2016. jún. 5. 11:30
 5/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok bocs félreolvastam, te negyed liter sört írtál és a sör helyett menne a 3 feles nem együtt :D

De mindegy attól még igaz amit írtam

2016. jún. 5. 11:32
 6/19 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nem iszok, csak érdekel, hogy mi történne. Igen, negyed liter sör ment. :D
2016. jún. 5. 11:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Semmit.

Nem kell mindent megkajálni, amit a shop builderen meg a többi oldalon írnak, hogy "úristen, megittál egy üveg sört, azonnal meg kell vennéd a termékünk, mert csak az hozatja vissza azt a 10 kiló izmot, amit elveszítettél".

Egy bebaszás is simán belefér, inkább a májad miatt aggódj meg hogy pótolva legyenek az ásványi anyagok meg a folyadék.

2016. jún. 5. 11:46
 8/19 anonim válasza:

Bevittél némi fölös kalóriát. Megnéztem a tápanyagtáblázatot,100gr-ban sörfajtától függően 40-66 kcal van. Az égetett szeszekben 100gr-ként jóval több,250-350.

Ennyitől,tuti nem csókoltál be, max.kipisiled,oszt kész.:)

Egészségedre váljék!

2016. jún. 5. 11:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz :) Mikor nekifogtam testépíteni elmentem szórakozni és ittam az üdítőitalokat stb...nehogy ne fejlődjek jól...a fenét..mikor kívánod igyál meg 1 sört vagy valami :)

Én nyáron szinte minden nap edzés után söröztünk a haverokkal (Megjegyzem Arnold is :)) ) és ló..fa.szt úgyan úgy fejlődtem és semmi gondom nem volt.

Ha iszol elég folyadékot és van multivitamin nincs gond.

2016. jún. 5. 13:08
 10/19 Szergej55 ***** válasza:
Az elején írod, hogy nem zavar, de aggódsz a katabolizmus miatt? Ne már! :D
2016. jún. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!