Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1. Tipusú Cukorbeteg vagyok...

1. Tipusú Cukorbeteg vagyok milyen hatással van rám a testépités?

Figyelt kérdés
Napi 5x szúrom magam , milyen hatással van ez a testépitésre ? Még sosem edzettem rendszeresen de most el szeretném kezdeni esetleg valaki valamilyen tippel tudna szolgálni mire figyeljek oda és milyen táplálék kiegészitőket szedjek majd a közel jővőben ha komolyabban bele merülök az edzésbe. jelen pillanatban (184 cm 82kg nem vagyok túlsúlyos )

2016. máj. 16. 00:30
 1/4 TappancsMancs ***** válasza:
Nem értek hozzá de nyilván többet kell enned és ehhez biztos viszonyul ez a dolog. Én lemennék a körzetihez és elmondja, esetleg rá is mér neked ezt hogyan kell. Talán még egy jó edző ért hozzá de ő is ezt javasolná.
2016. máj. 16. 00:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tömegnövelőket és pörgetőket elfelejteném.

Fehérjével nem lesz bajod, étrended meg gondolom most is van. Tudod mi az a GI, milyet és mikor szabad enned. Innentől csak a húst kell megoldanod.

2016. máj. 16. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem teljesen ennyire egyértelmű a fehérje téma,mert neked tejalapú dolgokból nem kellene fedezni semmiképpen,mint a tejsavófehérje,túró.Inkább tojásprotein, vagy a sima főtt tojás.A kalória pluszt nagy részét is zsírból lenne érdemes elérni,nem pedig szénhidrátból.De egy ilyen étrend összerakásához valóban nem árt szakember.
2016. máj. 16. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Biztosan igazad van 3, nem kötekedek csak kérdezek:

Miért jobb 1-es cukorbetegnek a tojásprotein, mint a tejfehérje?

2016. máj. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!