Mikortól kezd alakulni a mellizom? 80-al nyomok jelenleg és olyan, mintha nem is lenne izom rajta. Tudom, hogy ez még nem sok, de 100 körül már látványos lesz?
szerintem 98,75 kg nál lesz látványos, 95 kg, nál még semmi, és hoppsz 98,75 nél már az lesz, remélem elég cinikus voltam?! csak hogy érezed a kérdésed "okosságát".
de hogy segítsek is, azért nem fejlődik a melled, mert vag túledzed, /vagy csontozatilag és alkatilag gyengébb/ egy dolgot tehetsz
heti 1x edel rá keményen, legalább 3-4 gyakorlattal
fekvőtámasz mint bemelegítés
fekvenyomás
tárogatás gépen vagy egyekezessel
45 fokos padon nyomás
de ezt Neked kell kitapasztalni
lehet hogy az első deltád dogozik ,így célszerű lehet vagy a tricepszet vagy az vállat leedzeni rendesen és azon a napon közvetlen utána már a mellet, nekem ez nagyon bejön, de így lehet csak 50 el fogsz tudni fekvenyomni, de azt csak mellből, teljesen más érzés lesz, próbáld csak ki!
vagy még a nyomások egykezes súlyzóval hozhatnak megoldást
Amúgy az ilyen problémák hátterében 95%-ban a rossz technika a gond, a súly lényegtelen.
Ne homoríts, ne pattints. Az alsó ponton én leszoktam tenni a mellkasomra a súlyt és egyig elszámolok minden ismétlésnél, az pedig alapvető, hogy a negatív szakaszban fele olyan sebességgel engedd a súlyt, mint amilyen gyorsan nyomod.
Rögtön vissza kell venni 10-20-30 kilót és itt meghal a dolog. Azért mégis ciki a haverok előtt, hogy hirtelen így "összeestél".
Azért mondom ezt, mert nekem sokáig az első vállam vette át a terhelést és ez segített.
Lassú negatív, nincs pattintás. Az igaz, hogy lenti megállás után nem szrakodok, kinyomom.
Homorítani viszont szoktam. Próbálom nélküle.
Ja és nem haverokkal járok, magasról teszek rá ki mit gondol teremben.
Látod, most is az érdekelt, hogy nem látok magamon látványos fejlődést, pedig súlyban haladok.
Egyébként köszi, mindenkinek ment a zöld kéz.
Az, hogy pár válaszolónak van egy sajátságos stílusa, az más tészta. A szándék a lényeg.
nem rosszindulatból olyan a stílus amilyen, hanem a másik rávilágítása kérdésfeltevésének logikátlanságára, erről szól csak.
amúgy a homorítás szerintem kell, a legnagyobb profik is úgy nyomnak nem véletlen, sőt még az erőemelők is, lényeg a teljes megnyúlás és a csúcsösszehúzódás,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!