Amelyik testrészünket többet mozgatjuk, vagy amelyiket jobban kigyúrjuk, azon kevesebb lesz a zsírréteg?
Figyelt kérdés
Azaz ha mondjuk vastagok a combjaim, és én le akarom őket fogyasztani, akkor lehetséges őket nagyobb iramban lefogyasztani, mint a többi testrészemet?
Megint másképp fogalmazva, vannak-e olyan torna gyakorlatok, amelyek leginkább a combot fogyasztják, a többi testrészt nem annyira?
2016. jún. 4. 14:08
3/10 anonim válasza:
Nincsen helyi zsírégetés. Szálkásító étrend kell, és akkor fogsz zsírból fogyni. Azt már meg a genetika határozza meg, hogy honnan fogysz gyorsabban illetve lassabban.
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy van olyan étrend, melyet ha betartok, akkor nem fogyok sehonnan sem (talán minimálisan), kivéve ha combomról? Melyik ez az étrend? Mert nagyon érdekel! :)
Bocsi ha rossz kategóriába tettem, lehet az egyebekbe kellett volna kiírnom.
2016. jún. 4. 14:11
5/10 A kérdező kommentje:
Látom még 2-en válaszoltak. Az előző hozzászólásom az elsőnek szólt.
2016. jún. 4. 14:12
6/10 anonim válasza:
nem. fogyni úgy fogy ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz. ha zsírból szeretnél fogyni, de az izmot megtartani (valószínűleg ezt szeretnéd) akkor szálkásító étrend kell. Nem tudod megmondani a testednek, hogy most egy adott helyről fogyjon, de máshol maradjon, tehát nincs helyi zsírégetés. Hogy honnan kezdesz el először fogyni az csupán a geneitka kérdése. Tehát nem, attól hogy combra edzel, még nem fogsz combról jobban fogyni, mint bárhonnan máshonnan.
7/10 A kérdező kommentje:
De hatalmas combjaim vannak, pedig a hasam nem túl kövér. Akkor most ez örökre így is marad? Sőt, a seggem is nagy. Volt, hogy 60 kilós voltam, a hasam viszonylag lapos volt, de a fenekem hatalmas volt. 170 centi vagyok.
2016. jún. 4. 14:19
8/10 anonim válasza:
fogyhatsz, de lányoknál a fenék méretére rá lehet húzni a genetikát (nyilván ezt úgy értem hogy ha az illető kifejezetten vékony, mégis nagy a feneke, mert ha dagadt akkor is nagy, csak jelentős különbség van a kettő közt :))
9/10 A kérdező kommentje:
Ja, csakhogy fiú vagyok.
2016. jún. 4. 15:02
10/10 Cortez70 válasza:
Nincs olyan, hogy irányítod, hogy honnan menjen le zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!